Plexiglas? Ja, plexiglas. Je kan tegenwoordig foto’s afdrukken op plexiglas. Het is o.a. verkrijgbaar bij Moz-Art en Fotogeschenk. Plexiglas is watervast, zonlichtbestand en kleurecht. Het is zelfs geschikt voor buiten, in de badkamer of in de douche! Altijd een leuk kado voor bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma. 

Moz-Art

Bij Moz-Art maak je van je mooiste foto’s een prachtig fotomozaïek die is opgebouwd uit verschillende kleine foto’s. Het is erg simpel, want je hebt er geen ingewikkelde software voor nodig. Je werkt online. Dat is erg handig, omdat je er, door het online werken, meerdere mensen bij kan betrekken. Zo maak je samen de mooiste kunstwerken voor bijvoorbeeld een huwelijk of jubileum.

Het plexiglas bij Moz-Art geeft het beste printresultaat, de kleine foto’s zijn namelijk haarscherp. De foto is op 5 plexiglas, voor een prachtig diepte-effect. Door een bijzonder goede afwerking heeft het geen lijst nodig. Dit plexiglas wordt zelfs gebruikt door kunstenaars. Maar wat nog leuker om te weten is dat er door de bijzondere lichtinval de kleuren extra warm en helder naar voren komen!

Fotogeschenk

Plexiglas is ook bij Fotogeschenk verkrijgbaar. Ze leveren snel en hebben de scherpste prijs. Het is watervast, zonlichtbestand en kleurecht. De afdruk op de achterzijde van het 5 millimeter dikke plexiglas zorgt voor extra diepte op de foto. Wit meeprinten is aan te raden, als je de plexiglas foto aan de wand wilt monteren.

Het product wordt uiterlijk de 3e werkdag na betaling geleverd. Het kan sneller, als je bij het invullen van je adresgegevens de spoedoptie aanvinkt. Je kan via de site ieder moment je orderstatus volgen. Voor de levering ontvangt u een verzendbericht met track & trace gegevens. Als niemand het pakket in ontvangst kan nemen, wordt dit bij de buren afgegeven. Als dit niet kan, wordt het pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw aangeboden.

Cadeau

Wat is er nou leuker dan dit cadeau? Een foto van jou en je oma op plexiglas. Ze zal het zeker een tof cadeau vinden! Of voor je vader of moeder, wat zullen ze blij zijn met dit cadeau! Een foto op plexiglas is altijd een goed verjaardagscadeau. Voor een huwelijk of jubileum is dit ook zeker een aanrader!