in

Prachtig gepersonaliseerd kerst cadeau

Het is nu echt aftellen naar kerst, wat een heerlijke tijd van het jaar. Met mooi versierde kerstbomen, lekker eten met familie en vrienden én cadeaus! Wij vinden dat cadeaus uniek moeten zijn, net als de persoon aan wie je het cadeau geeft. Daarom kies je natuurlijk voor een gepersonaliseerd cadeau, bijvoorbeeld van PrachtigKado.nl. Maar welke cadeau geef je dan? Wij geven je graag drie prachtige cadeautips!

Luxe schort met eigen opdruk

Bij kerst hoort lekker eten en voor mij hoort daar ook het koken bij. Ik vind het heerlijk om te koken, vooral samen met familie en vrienden. Tijdens deze dagen heb je vast wel een kookmaatje met wie je de recepten bedenkt of zelfs uitprobeert. Verras hem of haar met een luxe gepersonaliseerd schort! Niet dat het eten lekkerder wordt, maar de kleding blijft wel schoner natuurlijk en daarbij is het gewoon een heel leuk cadeau. Omdat je het zelf kunt personaliseren kun je er alle kanten mee op. Zet er iets grappigs op of juist iets in een luxe stijl. Een cadeau wat zeker weten vaak gebruikt gaat worden!

Koksmuts met eigen opdruk

Om het helemaal af te maken kies je natuurlijk ook voor een koksmuts met eigen opdruk. Ook hier kun je alle kanten op! Kies voor het eenvoudige woord “OPSCHEPPER’ voor de opscheppers in de familie en geef er een grote opscheplepel bij! Of kies eenvoudig voor de naam van de kerstkok en geef haar een aantal sterren op de koksmuts.

Nog veel meer gepersonaliseerde kerst cadeaus

Mocht je helemaal niets met koken hebben, geen nood! Bij PrachtigKado.nl slaag voor je altijd voor een gepersonaliseerd kerst cadeau. Kies voor praktische cadeaus zoals sleutelhangers, mokken of een bedrukte muismat! Kies voor de mooiste foto of leukste tekst en je geeft een cadeau waar hij of zij echt dagelijks plezier van heeft. En dat is toch het mooiste van cadeaus geven!

What do you think?

4x een origineel kerstpakket

Mijn kerstshopstrategie