in ,

3 prachtige buitenaccessoires die je moet hebben

Eindelijk… het is bijna lente! Dat betekent dat je de tuin, balkon, dakterras weer een beetje moet fatsoeneren. Wij snappen best dat het buitenverblijf in de koude wintermaanden zijn eigen leven is gaan leiden. Met de webshop van de week Outside Wishes wordt buiten zitten een ware oase met deze 4 prachtige buitenaccessoires. 

Het blijft zeker niet bij deze vier buitenaccessoires. Wanneer je klaar bent met het artikel, kun je verder snuffelen bij de webshop van de week. Ook wij konden het niet laten.

3 prachtige buitenaccessoires

 

1. Turquoise buitenkleed

Je tuin is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en huis. Daarom kan een rommelige tuin tot onrust in jezelf leiden. Om er wat nieuw leven in te blazen, is het een optie om een buitenkleed neer te zetten. Turquoise is een perfecte zomerkleur en veel accessoires worden dan in deze blauwtint gemaakt. Het kleed is gemaakt van geweven plastic en kan op het balkon of gezellig op het terras onder je zithoek.

Tip: De kleden kunnen prima buiten, pas wel op bij een lange periode van regen. Laat de buitenkleden niet te lang liggen en zorg ervoor dat ze regelmatig gelucht worden.

2. Rugzak strandstoel

Heb je het even niet breed en kun je niet op vakantie? Of ga je juist weg met de camper en heb je een stoel nodig? Dan haal je gewoon deze strandstoel in huis. De grote afsluitbare rugtas aan de achterkant is handig als opbergplaats voor boeken, magazines, zonnebrandcrème, handdoeken, eten en drinken. Het mooiste: het dragen van een stoel is verleden tijd en vanaf nu heb jij je handen vrij om ontspannen lopend, skeelerend of fietsend ergens heen te gaan. Je kan deze stoel namelijk als een rugzak dragen.

Ook perfect als je lopend of fietsend naar het strand, festival of stadspark toe gaat of gewoon ontspannen vissend of luierend aan de waterkant wilt zitten!

3. Licht in je tuin

Hoe lang het ook licht blijft, rond 10 uur begint het toch te schemeren en dan zorg je voor echte eyecathers in de tuin. Wat dacht je van deze gave lantaarns met retro look in verschillende kleuren. Wat past het beste bij je ‘uiterieur’: een zalmkleur of toch grijs? Of ga voor een romantische look met een kanten hanglamp voor buiten! Leuk voor op de tuintafel of een paar bij elkaar in de boom!

What do you think?

Retro gadgets: nieuwe producten in een oud jasje

verjaardag vieren

Je verjaardag vieren voor je echte verjaardag; brengt dat ongeluk?