in ,

Presentje voor je vriendinnen!

Wat een mooie quotes “Goede vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd zijn…” en mijn persoonlijke favoriet: “Je zult altijd mijn vriendin blijven, je weet teveel.” Helemaal waar, dat maakt een vriendschap bijzonder! Soms is het extra leuk om te laten weten dat jij jullie vriendschap gewoon erg bijzonder vindt… en dat kan met deze kleine presentjes.

Mooi geluksmuntje met lieve tekst

Ken jij de geluksmuntjes van Geluksmuntjes.nl al? Dit zijn hele lieve muntjes met een mooie tekst. Zoals die van vriendschap met de tekst “A friend loves at all times. Friendship is the Golden Thread, that ties our hearts together.” In het Nederlands betekent dit: “Een vriend houdt altijd van je. Vriendschap is de gouden draad, die onze harten bij elkaar houdt.” Jouw vriendin kan het geluksmuntje altijd bij zich kan houden, bijvoorbeeld in haar portemonnee. En iedere keer dat zij dat geluksmuntje ziet, dan zal zij even aan je denken. Met een glimlach op haar gezicht. Daarom het motto ‘Klein geschenk, groot gebaar!’

Een snoepkaart

Zulke lekkere kaarten heb je nog nooit gezien; snoepkaarten! De naam zegt het al; een kaart met lekkere snoepjes! Lekkere kikkertjes als ‘opkikkertje’, kersensnoepje als ‘cherry up’ en ga zo maar door. Echt een lekkere verrassing door de brievenbus, een presentje vriendinnen die helemaal leuk wordt door de lieve woorden die jij in de kaart zet!

Fotomozaïek  met jouw foto

Kies de mooiste foto van jullie tweeën uit en daarbij heel veel andere foto’s…! Eigenlijk wel alle foto’s die je hebt, van jullie 2, samen of apart. En maak hier een mooi fotomozaïek van! Zo gaaf, je laadt alle foto’s op en Moz-art.nl maakt er een mooi fotomozaïek van! Voor bij haar op de kamer of misschien wil je er stiekem zelf ook wel een.

Bekijk hier nog meer leuke cadeautips voor haar.

What do you think?

Met deze originele paraplu’s word je nooit meer nat

Als iemand onbeschoft reageert op een kado…