in

Webshop van de week: PrintCandy.nl

PrintCandy.nl mag zichzelf vanaf vandaag webshop van de week noemen. Deze titel krijgen ze natuurlijk niet zomaar: de leuke producten en de goede service hebben hiertoe geleid. Heb jij altijd al een mooie print gewild voor op je muur of vind jij het tof om je eigen naam op je verjaardagsslingers te hebben? Dan zit je bij PrintCandy.nl zeker goed!

Wallprints

De naam zegt het al: Print Candy. Snoepjes om te printen. Niet letterlijk natuurlijk, maar deze mooie prints zijn zeker eyecandy. Ook de naam ‘wallprints’ zegt precies wat het is: muurprints. Deze mooie en originele (mini)posters zijn geschikt voor iedereen die zijn huis of kamer wilt opfleuren. Je geeft de posters een persoonlijke touch door jouw eigen tekst en/of naam toe te voegen. De wallprints worden met de post bij je thuis bezorgd en binnen Nederland is verzending helemaal gratis!

Zelf mochten wij pas ook shoppen bij PrintCandy, wat een feest. Benieuwd voor welke muurprint wij hebben gekozen? Lees onze review.

Printables

Naast de leuke en stijlvolle muurposters vind je bij PrintCandy.nl ook andere producten die je helemaal naar jouw wensen aan kunt passen. Met deze ‘printables’ bepaal je zelf voor welk product en in welke hoeveelheid je ze aanschaft. In tegenstelling tot de posters, krijg je deze printables niet via de post. Je koopt een printable in de webshop van PrintCandy.nl en print het vervolgens zelf uit. Dit kan je dus zo vaak doen als je zelf wilt! Koop je bijvoorbeeld een ontwerp van een leuk etiket of slinger, dan kun je deze niet één, maar 100 keer printen.

Inspiratie

Naast jouw eigen creativiteit, die zonder twijfel leidt tot een prachtig resultaat, geeft PrintCandy.nl je een aantal tips & tricks om ideeën op te doen. Zoals leuke ideeën voor op jouw balkon of voor in de tuin of serre. Ook kan je een mooie collage met wallprints maken van bijvoorbeeld je trouwdag of eentje voor in de babykamer. Eindeloze inspiratie vind je op de website van Print Candy !

What do you think?

Cadeau Confession: hij gaf mij namaaktroep!

Review Grippy 2.0: ultieme autogadgets