Wie zegt dat puzzelen iets is voor oude mensen die met pensioen zijn? Puzzels zijn nog steeds hip! Daarom heeft de Sint op Bol.com de leukste puzzels voor kinderen uitgezocht. Lees verder en kom er achter welke…

Cars

Ben jij een grote fan van de populaire Disney Pixar film Cars? Versier dan nu je hele vloer met de prachtige Cars vloerpuzzel! Leg de 15 grote puzzelstukken op hun plaats en zie hoe er een mooie afbeelding verschijnt van de stoere Bliksem McQueen en zijn trouwe maat Takel. De puzzel zit in een handig koffertje dus je kunt hem overal met je meenemen!

 

Woezel en Pip

het zijn misschien wel de twee vrolijkste en liefste hondjes van de hele wereld; Woezel en Pip! Woezel is een jongenshondje met een stoere blaf en grote flaporen. Pip is zijn lieve en altijd vrolijke vriendinnetje. Samen beleven zij allerlei spannende avonturen in De Tovertuin. En je kan samen deze avonturen beleven met deze vrolijke 4 in 1 puzzel. Ideaal tijd vermaak voor de kleine fans!

Jan van Haasteren

Hij is bekend om zijn geweldige tekeningen die in puzzelvorm verschijnen; Jan van Haasteren! Hij tekent al tientallen jaren humoristische platen. Om aan de grote vraag naar Jan van Haasteren puzzels te voldoen heeft speelgoedgigant Jumbo destijds ‘Studio Jan van Haasteren’ opgericht. In deze studio werken talentvolle illustratoren samen met hun idool Jan aan nieuwe dolkomische puzzelplaten. En op Bol.com zijn er veel te bestellen, dus neem snel een kijkje!

3D Empire State Builing

Breng het beroemde Empire State Building uit New York naar je huis! Ravensburger heeft namelijk een 3D puzzel ontwikkeld van dit gigantische gebouw! De puzzelstukken zijn gemaakt van kunststof die er voor zorgen dat de stukjes goed aan elkaar blijven zitten, dus je hebt geen lijm nodig! De puzzel is misschien nog wel mooist in het donker, wanneer er prachtige lichten schitteren vanuit de toren! De perfecte puzzel voor de wat oudere en gevorderde puzzelliefhebbers!