Ken je het spreekwoord ‘hoe ouder, hoe gekker?’ Volgens mij is het ook ‘hoe rijker, hoe gekker’! Zoals Kim Kardashian and Kanye West, die weten van gekkigheid niet wat ze met hun geld moeten doen. Met als gevolg dat ze elkaar regelmatig hele euh… bijzondere cadeaus geven! Benieuwd naar welke cadeaus?

Hamburgertenten en monopoly

Ja, je leest het goed: hamburgertenten. En niet één, Kim kreeg van Kanye een hele reeks hamburgerrestaurants cadeau, Burger King-restaurants in Engeland, Italië en Frankrijk. Als investering; want ze gaat vast niet zelf achter de counter staan. Kim was overigens een stuk minder gul met haar cadeau, ze kocht voor de verjaardag van Kanye een Monopoly spel, met een waarde van 20 dollar. Dat is dus nog geen 15 euro. Het is wel duidelijk wie hier dieper in de buidel heeft getast.

Naaktportret

Voor het huwelijk van Kim en Kanye had Kanye ook al zo’n bijzonder cadeau; een naaktportret. Op zich leuk als je daar van houdt, maar verras iemand dan met een naaktportret van jezelf. Dat deed Kanye niet, het naaktportret was van Kim zelf. Op het schilderij draagt Kim alleen een string en Louboutins. De rapper is van plan om het schilderij op te hangen in hun slaapkamer. Leuk hoor, maar je verrast iemand toch niet met een naaktportret van zichzelf?

Lief cadeautje

Oké, soms heeft Kanye ook wel lieve ideeën, zoals met de verjaardag van Kim. Ze kreeg een Hermès-tas, op zich al een leuk cadeau. Maar deze was wel heel bijzonder! “Op mijn computer zag ik het videobericht waarop mijn dochter de tas beschildert”, vertelt Kim aan de media. “Ik dacht dat het een kunstenaar was die het had beschilderd.” Maar het was blijkbaar door haar dochtertje gedaan, superlief!

Peperdure cadeaus

Het mag duidelijk zijn; Kanye koopt graag dure cadeaus! Zo kocht hij voor Kim een peperdure ring nadat zij bevallen was van dochter North. Hij ontwierp maanden geleden al een ring met een zeldzame zwarte diamant met een tijgerprintmotief en gaf Kim dat na de bevalling van hun dochter North cadeau op 15 juni. De ring is zo’n € 590.000,–.

Maar zijn kleine North komt ook niets te kort: afgelopen kerst kocht hij voor maar liefst $74.000,– cadeaus voor North. Zij kreeg bijvoorbeeld een tiara van 12.000 dollar en een speelgoed replica van zijn eigen zwarte SUV. Ik kan mij niet voorstellen dat ze het op haar verlanglijstje heeft staan, maar goed. Kim is overigens ook niet vergeten hoor, zij kreeg ook hele mooie cadeaus. Het is alleen niet bekend wat Kanye van zijn meiden kreeg!