Een vriendin voor jaren die dag en nacht voor je klaarstaat, verdient altijd wel een cadeau. Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen om mijn vriendin een cadeau te geven.

1. Jarige job

Mijn vriendin verdient natuurlijk een cadeau als ze jarig is. Een cadeau waar ik alle moeite voor heb gedaan en waar ze ontzettend blij mee is. Dat kan een mooi sieraad zijn, maar dat kan ook een gepersonaliseerd cadeau zijn, zodat zij nooit vergeet dat ze het van mij heeft gekregen.

2. Geslaagd

Of mijn vriendin nu haar rijbewijs heeft gehaald, geslaagd is voor een diploma, of een moeilijk tentamen heeft gehaald. Ook dit zijn redenen om haar te verrassen met een bijzonder cadeau. Een mooie bos bloemen, een fles champagne of een doos met chocola. Allemaal cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen.

3. Beterschap

Als mijn vriendin ziek is, sta ik altijd voor haar klaar. Heb je ook een vriendin die in de lappenmand zit? Geef haar dan een fruitmand, zodat ze weer snel beter wordt, of een boek of tijdschrift om de tijd door te komen. En als je bij haar langsgaat drinken jullie natuurlijk een kopje thee, want dat lust de zieke wel. Met deze ‘yellow submarine’ is ze snel weer beter.

4. Bedankt

Mijn vriendin helpt mij weleens met klussen, de catering op een feestje, of in nood als de auto weer eens stuk is. Een vriendin uit duizenden, dus daarom verras ik haar graag met een leuk cadeau, zoals een lekkere eau de toilette, een accessoire voor in huis of een dagje uit voor ons samen.