Het voorjaar breekt aan, het wordt mooier weer en de vakantiekriebels komen. Uiteraard heb ik mijn vakantie allang geboekt dus nu ben ik op zoek gegaan naar de leukste gadgets om mijn vakantie nog aangenamer te maken. De 6 leukste reis cadeaus.

Georganiseerde koffer

Er gaat natuurlijk van alles mee in de koffer. Van oordopjes voor mijn MP3-speler tot pen om een kruiswoordpuzzel te maken. Ik ben er altijd naar op zoek en kan het nooit vinden als ik het direct nodig heb. Alles gaat de koffer weer uit, want natuurlijk ligt het altijd op de bodem van je koffer. Vanaf nu is dat verleden tijd met deze koffer organizer. Alles binnen handbereik en geen los grut meer in je koffer. De koffer organizer is er in twee verschillende maten, dus je kunt hem ook in je handtas gebruiken.

Nooit meer te zwaar

Omdat ze op de luchthaven nog wel eens streng kunnen zijn met het gewicht van je koffer is dit de oplossing. Overgewicht is niet meer nodig, want met deze kofferweger neem je nooit teveel mee terug terwijl dat natuurlijk wel heel verleidelijk is als je op vakantie bent in de buurt van een shopwalhalla.

collage reis

Massagekussen

Geen stijve nek meer als je het vliegtuig uitkomt na uren te hebben gevlogen. Dit kussen masseert je nek door middel van vibrerende trillingen. Heerlijk ontspannen aankomen op je vakantiebestemming en daar kan je hem natuurlijk ook gebruiken als je bij het zwembad ligt te zonnen.

Waar gaat de reis naar toe?

Met deze leuke spaarpot weet je waarvoor je spaart. Voor je volgende vakantie natuurlijk. Elke keer als je er wat in stopt weet je dat je vakantie een stap dichterbij is. Hopelijk is hij snel vol en kan je een citytrip maken of misschien wel een strandvakantie.

Weg prik

Insecten, niemand is er dol op en al helemaal niet als ze prikken. Helaas ontkom je er niet aan maar je kunt de pijn wel verzachten. Dat kan met de Zap-It! Insectenbeet-reiniger die de pijnlijke plek behandelt zodat het gif zich niet kan ontwikkelen tot pijnlijke en jeukende plek. Vanwege het kleine formaat past hij makkelijk in je broekzak of tas. Het apparaat is wel 1000 keer te gebruiken en er zit geen houdbaarheidsdatum op, hier heb je dus jarenlang plezier van.

Een bus vol

Als je over de camping loopt richting het toiletgebouw wil je natuurlijk wel een leuke toilettas hebben. Hier val je zeker mee op. Een Volkswagenbus waar als je toiletartikelen in passen. De toilettas is verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren; blauw, roze, rood en oranje. Leuk voor zowel man als vrouw.