in

Review: Reisdagboek maken bij Travel Diaries

Als ik op vakantie ben geweest, kan ik geen genoeg krijgen over het vertellen van de vele avonturen die ik heb beleefd. Dit kost veel tijd en niet iedereen heeft altijd zin in mijn vakantieverhalen dus was ik blij dat ik een reisdagboek mocht maken bij Travel Diaries zodat iedereen mijn vakantieverhalen kan lezen wanneer hij/zij tijd heeft. En het maken van zo’n reisdagboek is leuk en niet moeilijk. Lees hieronder hoe ik het heb gedaan.

Over Travel Diaries

Travel Diaries is een ontzettend leuke website om eens rond te neuzen. Je kunt er andere reisdagboeken lezen, de blogs van Veerle, de oprichtster van Travel Diaries en met de tour kan je zien hoe eenvoudig het is om zelf een reisdagboek te maken.

Mexico, Mexicooooo

Ik heb een geweldige reis gemaakt naar Mexico waarbij wij een rondreis hebben gemaakt door Yucatan en wij zijn zelfs de grens nog over geweest naar Guatemala en Belize. Een reis om nooit te vergeten en die gedeeld moet worden met vrienden en familie. Ik heb per dag mijn belevenissen in het dagboek gezet en ik heb daar foto’s bij geplaatst.

hard

Registreren en aan de slag

Zowel thuis als op reis kan je je makkelijk registreren op www.traveldiariesapp.com/nl. Dit moet je doen voordat je een dagboek gaat maken en kan via de mail of Facebook. Na je registratie kan je direct aan de slag. Het leuke aan dit reisdagboek is dat je naast foto’s ook kunt kiezen om plakvlak aan te maken zodat je bijvoorbeeld toegangskaartjes in je reisdagboek kunt plakken. Je kunt ook een kaartje van je reisbestemming in je reisdagboek plaatsen met de route die je afgelegd hebt.

Je kunt zelf bepalen waar je de hoofdstukken en fotobladen wilt plaatsen. De fotobladen zijn er in diverse soorten van één foto op de pagina tot acht foto’s. In de hoofdstukken kan je de titel, datum en locatie en de tekst in elk lettertype zetten die er maar is. Ook kan je de lettergrootte bepalen en zijn er diverse mogelijkheden om je reisdagboek helemaal naar jouw wensen te maken.

Ik kwam ergens niet uit dus ik heb een mail gestuurd naar Travel Diaries. Ik kreeg binnen 2 dagen een antwoord dus ik kon weer verder.

binnen-hard

binnenkant-soft

Kaft kiezen

Als je je hele dagboek gevuld hebt met teksten en foto’s kan je ook de kaft nog persoonlijk maken met tekst en foto. Bij het bestellen kan je kiezen voor een softcover, hardcover of leer/linnen cover.
Ik mag van de softcover en van de hardcover een exemplaar bestellen. Ik kies voor beide dagboeken een andere foto op de voorkant.

soft

Ze zijn binnen

De dagboeken worden in een kartonnen verpakking netjes bezorgd door de pakketbezorger. Mijn dagboeken zien er mooi uit en zijn helemaal naar wens. De foto’s zijn in beide exemplaren even scherp en zijn geprint op glanzend papier. Mijn voorkeur gaat uit naar de hardcover, want die ziet er toch iets chiquer uit dan de softcover. Het enige wat ik miste was een begeleidend schrijven bij de verpakking, want nu zit er geen afzender bij.

_verpakking

Ik vond het heel erg leuk om het dagboek te maken en het is een mooie herinnering aan je vakantie en voor de thuisblijvers leuk om te lezen wat voor avonturen je beleeft.

What do you think?

Kortingen januari

Mijn goede cadeau voornemens voor 2016