Als je op vakantie gaat moet je je goed bedenken wat je allemaal meeneemt. Je wilt niet teveel meenemen maar wel spullen die je goed kunt gebruiken. Vaak neem je teveel kleding mee die ongedragen de koffer weer uit komen uit je thuis komt. Tijd dus om het roer om te gooien en gadgets mee te nemen die je zeker zult gebruiken.

Lampje

Je bent dol op lezen maar om nu in het vliegtuig of in je hotelkamer het felle licht aan te doen daar wordt je reisgenoot niet altijd blij van. Met dit kleine lampje heb je voldoende licht om een boek te lezen en niemand heeft er last van. Je klemt hem eenvoudig op je boek. Het lampje heeft een scharnier dus je kunt het lampje buigen en hij is makkelijk mee te nemen. Schaf dit leuke lampje hier aan. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren en werkt op batterijen.

Steppen

Niet goedkoop maar wel handig als je je snel wilt verplaatsen of geen zin hebt om een zware koffer te sjouwen. Deze koffer bouw je snel om in een step en hij mag ook nog eens mee als handbagage. Een geniale gadget waarbij aan alles gedacht is; de rem op het achterwiel en een apart vak voor je laptop. De step kan maximaal 10 km/u dus je vliegtuig mis je nooit meer.

Selfie

Een selfie is niet meer weg te denken in deze tijd maar wat als je nu alleen reist en je wilt ook de mooie omgeving op de foto zetten. Dat kan met deze handige gadget. Je kunt bijna tot één meter reiken dus nooit meer mislukte selfies. Door het universele schroefsysteem kan hij op alle camera’s gemonteerd worden.

 

Handige parasolhouder

Ken je dat, dat je je parasolhouder het zand of gras in wilt duwen maar het lukt niet. Dan is dit de oplossing. Deze parasolhouder hamert zich vanzelf de grond in. Geen gezwoeg meer en de zweetdruppels op je voorhoofd staan maar relaxed naar het strand of park toe. De parasolhouder wurmt zich zelfs door een kiezelgrond.

Opvallend strandlaken

Het strand wordt natuurlijk niet overgeslagen tijdens je vakantie. In het hoogseizoen kan het nog wel eens druk zijn op het strand en dan is het fijn dat je strandlaken opvalt. Dat doet deze. Dit is je eigen iTowel met een levensgrootte afbeelding van een App iconen. Die vind je snel terug op het strand.