in

Reserveer alvast de nieuwste games!

Voor je het weet is het alweer Sinterklaas en kerst. Je denkt misschien dat ik op de zaken vooruit loop, maar volgende maand komt de goedheiligman alweer aan uit Spanje. De pepernoten liggen al sinds augustus in de winkels en bij tuincentra is de kerstafdeling alweer ingericht. Geen grapje! In Duitsland, waar geen Sinterklaas wordt gevierd, zag ik ook al complete kerstafdelingen inclusief kerstkransjes, fake sneeuw en bomen.

Daarom is het helemaal niet gek om nu alvast de nieuwste games te reserveren bij Bol.com. Er zijn namelijk heel wat games die komende maand uitkomen. Een perfect cadeau voor je gamende zoon, dochter of partner! Maar dan moet je natuurlijk niet naast de boot grijpen.

Assassin’s Creed III
komt uit op 23 november, maar is nu al te reserveren! De 18e eeuw, Noord Amerika. Na meer dan 20 jaar vol conflicten, staan de 13 Amerikaanse kolonies en de Britse Kroon op de rand van de oorlog. De gevechtslinies worden getrokken. Bloedvergieten is onvermijdelijk. Uit de gloeiende as van zijn brandend dorp staat een nieuwe assassijn op. Geboren als half Brit en half Mohawk zal zijn gevecht voor vrijheid worden gesmeed in de vlammen van de revolutie.

Need for Speed Most Wanted (1 november 2012)

In Need for Speed: Most Wanted voor de PS Vita word jij de Most Wanted! Ontsnap aan de politie, wees sneller dan je vrienden en blijf je tegenstanders iedere keer een stap voor.  In de open wereld omgeving vind je verstopplaatsen, maak je spectaculaire jumps en verdien je nieuwe auto’s om de competitie een stap voor te blijven.

Call of Duty: Black Ops II (13 november) voor XBox 360
Call of Duty: Black Ops II is het directe vervolg op Black Ops uit 2010. Black Ops II speelt zich af in de nabije toekomst rond het jaar 2025. Een nieuwe Koude Oorlog is uitgebroken in de 21e eeuw. Technologie en wapens luiden samen een nieuwe generatie van oorlogsvoering in.

What do you think?

Vijftig Tinten Grijs

Sale bij Ditverzinjeniet.nl!