Retro gadgets

Retro gadgets: razend populair; het is vaak een hele opdracht om met iets origineels uit de hoek te komen als het op cadeaus aankomt. Het obligate paar sokken en das voor hem en het flesje parfum voor haar heeft misschien zijn charmes, maar als je echt iets aparts wil, dan kom je aan je trekken bij eenkadovoor.nl. Exclusieve retro gadgets die meteen doen wegdromen en zowel bij jong als oud onverhoedse emoties losmaken. Ze kunnen een grappig effect hebben, nostalgie opwekken bij oudere personen en het jonge grut verwonderd doen staan.

Altijd een voltreffer

Een fotokader in de vorm van een Volkswagenbusje. Voel je de flowerpower al? Of een iPhone-hoesje in de vorm van een oude zakrekenmachine: je hebt wat te vertellen tegen de jonge ontvanger ervan over ‘die goeie ouwe tijd’. Kinderen zijn gek op gekleurde kauwgomballen en gaan helemaal uit hun dak als deze uit een iconische rode kauwgomballenautomaat komen. Even rondkijken op onze site en de inspiratie dient zich aan.

Eenkadovoor.nl: less is more

Door een inventieve samenwerking met onze partners zijn we in staat om 1001 originele cadeaus aan te bieden onder één en hetzelfde adres. Wel zo gemakkelijk. Wat de reden ook is om iemand een geschenk te geven, van geboorte over verjaardag tot een nieuwe woonst: wij hebben voor iedereen het geschikte geschenk. Stop met tijd verliezen in je zoektocht naar het juiste cadeau en laat je verwonderen door ons overweldigend aanbod. Succes gegarandeerd.