Op zoek naar een origineel cadeau voor de bezige bij? Op kadovoorjou.nl kan jij de perfecte agenda cadeau doen. Het allermooiste is dat je de agenda kan personaliseren door er een naam op te laten drukken.

Afspreken vergeten?

Ik vergeet constant mijn afspraken. Vaak denk ik dat ik het allemaal wel kan onthouden maar met de dagelijkse taken en verplichtingen wordt het toch al snel te veel. Hoe blij was ik daarom toen ik de agenda van een kadovoorjou.nl mocht reviewen. Extra blij werd ik toen ik hoorde dat er een naam op kon worden gegraveerd. Of eigenlijk is gegraveerd niet het goede woord, maar hier kom ik later op terug. Ik mocht kiezen of ik mijn eigen naam wilde laten zetten of van iemand anders als ik het cadeau wilde doen. Maar, deze is van mij!

Agenda met luxe uitstalling

Superblij ben ik met mijn cadeau! Op de voorkant staat mijn naam in prachtige gouden sierletters. Het heeft wel iets weg van graveren, maar het is foliedruk waardoor je de luxe uitstraling krijgt. Als je er met jouw vingers overheen gaat, dan voel je duidelijk relief, zo stoer!
Je hebt de keuze uit diverse kleuren en ik koos zwart. Daardoor springen de letters op de agenda er extra uit. De agenda is klein en past in mijn allerkleinste tasje. Nu is mijn allerkleinste tasje niet zo heel erg klein. Maar per dag heb ik genoeg plek om al mijn afspraken in kwijt te kunnen. Dit omdat 1 week is verdeeld over 2 pagina’s met regels van 8.00u tot 17.00u.

 

In diverse kleuren

De kaft van de agenda die ik heb ontvangen is mat zwart en voelt heerlijk zacht aan. Maar de agenda is ook in andere kleuren verkrijgbaar. En die kleuren zien er ook super uit, zie de foto’s!
De agenda is ook verkrijgbaar met een portefeuille in dezelfde kleuren.  De agenda is 6-talig en heeft op elke pagina de maandkalender staan. Elke dag is af te scheuren.
Ik vind de agenda prachtig, uiterst persoonlijk en praktisch. Dit is een topcadeau. Ik denk namelijk dat iedereen blij zal zijn met een persoonlijke agenda. Of notitieboek of dagboek; want die hebben ze ook!

Ik ga nu gauw mijn agenda invullen. Bestel de agenda nu op kadovoorjou.nl. en laat weten wat jij van de agenda vindt.

agenda-review