Het warmere weer begint weer aan te breken.. het is daarom ook weer bijna tijd om de slippers uit de kast te halen. Maar, toch kan ik niet zonder mijn meest ondergewaardeerde en zeker niet onbelangrijke kledingstuk … Sokken! Met de meest vrolijkste en kleurrijkste sokken van Björn Borg voor je sneakers of gympjes, ben je helemaal ready for the summer!

Wat krijg je?

Stevige lekker zittende sokken van zeer goede kwaliteit. De sokken zien er erg leuk uit. Ik heb een dochtertje en sindsdien heb ik een tik voor roze. Ik ben dan ook gek op de kleur en draag het graag. Mijn nieuwe sokjes zijn dan ook helemaal geweldig! De lichteroze sokken hebben kleine donkerroze hartjes die de hele sok siert. Het gedeelte waar de tenen zitten, de hiel en de bovenkant van de sokken zijn geheel donkerroze.

Kwaliteit

Bjorn Borg staat voor kwaliteit! Bjorn Borg staat bekend om zijn prestaties als jongste winnaar van diverse tennistoernooien als de French Open. Na een abrupt einde aan zijn carrière, begon hij sinds de jaren ´80 zijn eigen kledinglijn. Sindsdien is Björn Borg dé trendsetter als het gaat om hippe sportieve kleding. De onderbroeken en sokkenlijn zijn echt onmisbaar uit de kledingkast van elke man, vrouw en zelfs kinderen.  De kledinglijn bestaat uit comfortabele sportkleding van uiterste topkwaliteit.  Het zit gewoon echt lekker! De stoffen zijn heerlijk, je kunt je gemakkelijk en vrij bewegen en het voelt alsof je bijna geen kleding aan hebt. Dat geldt dus ook voor deze unieke Bjorn Borg sokken.

Naamloos-2

Verkocht

De sokken zitten heerlijk! En daarom ben ik verkocht! Ze zitten perfect vanwege de elastische stof.  Ze sluiten goed aan en knellen niet. De sokken zijn verkrijgbaar in diverse printjes en kleuren. En gelukkig is er ook een breed assortiment uit sokken waar je je keuze uit kan maken. Kies daaruit de perfecte sokken voor jou. Voor ieder wat wils dus!  Natuurlijk kan je ze ook cadeau doen aan je partner, ouders, broer, zus, vriendin, collega of wie dan ook. Want een fijn paar sokken zijn onmisbaar in je kast en een genot voor je voetjes.

Ben je benieuwd naar het assortiment sokken van Björn Borg? Je bestelt ze heel eenvoudig via Sokken.nl!