in

Review: bloemen & chocolade van Greetz

Love is in the air… het is bijna Valentijnsdag! Ik vind Valentijnsdag heerlijk, al grijp ik natuurlijk iedere gelegenheid aan om een cadeau aan iemand te geven. Ik ben dus ook gek op cadeaus, ook om te krijgen. Dit jaar kreeg ik een vervroegd Valentijnscadeau van Greetz; bloemen & chocolade. Lees je mee?

Heel traditioneel

Van Greetz mocht ik bloemen & chocolade uitkiezen, wat een heerlijk traditioneel cadeau vind je niet? Ik krijg dit in ieder geval niet zo vaak meer, jammer eigenlijk. Greetz heeft heel veel soorten bloemen, zelfs brievenbusbloemen en bloemen in een doos! (echt, dat moet je zien!). Om in de sfeer van Valentijn te blijven besluit ik voor rode rozen te gaan. Bloemen die echt bij de liefde horen! Bij Greetz kun je kiezen uit verschillende boeketten, met een verschillend prijskaartje. Dat is ook wel zo fijn.

Chocolade

En ook voor chocolade cadeaus kun je bij Greetz terecht! Je hebt ze vast wel eens gezien; een doos Merci die je kunt personaliseren. Wist je dat ze ook heerlijke chocolade van Chocolate Company, Australian, Milka en het Chocotelegram hebben? Vooral de Australian chocolade is extra bijzonder, omdat je deze ook kun personaliseren met eigen foto en tekst. Daar wordt het een nog leuker en persoonlijker cadeau van!

Speciale pakketten

Bij Greetz kun je altijd bloemen en chocolade ‘los’ bestellen, maar speciaal voor Valentijnsdag hebben ze ook combinatiepakketten. Dit zijn verschillende boeketten met chocolade, zoals het Boeket “Lief” + Merci chocolade en het boeket “Klassiek” + Milka chocolade. Ik kies voor het Boeket “Klassiek groot” + Australian chocolade, want die chocolade ziet er wel erg lekker uit! Oh en de bos rozen zien er natuurlijk ook mooi uit 🙂

Een kaartje

Natuurlijk hoort er een kaartje bij Valentijnsdag, dus ik maak de bestelling af met een mooie kaart van mijzelf en mijn lief! Ook hier heb je weer veel keuze, ook in grote van de kaart. Ik kies voor een kaart die wat groter is als de kleinste kaart; de XL kaart.

Bezorgdatum; ook op zondag

Als laatste kan ik ook voor de bezorgdatum kiezen; je kunt jouw bloemen dus nu al voor over een tijdje bestellen. Handig; je hoeft dus niet tot het laatste moment te wachten met het bestellen van jouw cadeau. En… je kunt het cadeau ook op zondag laten bezorgen! Komt dat even mooi uit, nu Valentijnsdag op een zondag valt. Dit kan trouwens niet alleen deze zondag, dat kan iedere zondag (ook als het geen Valentijnsdag is!)

Mooi boeket

Een dag later staat er een gezellige bezorger aan de deur; met de beroemde Greetz doos! Wat moet die man een leuk werk hebben, want een doos van Greetz kan alleen maar goed nieuws zijn volgens mij 🙂 En inderdaad, in de doos zit een schitterende bos bloemen, met Australian chocolade! Bovenop de doos zit de leuke kaart van mij en mijn lief, echt leuk gedaan. Het is een mooie bos bloemen en Greetz geeft 8 dagen vers garantie. Dat is een fijn gevoel! Mijn mening; echt een mooi en traditioneel Valentijnscadeau! Greetz, dank je wel!

 

What do you think?

Ik heb mijzelf lief: verwennerij voor Valentijnsdag

Iedere dag is een cadeautje waard