in ,

Review: cappuccinomallen van Ditverzinjeniet.nl

Het is zover: mijn allereerste review voor Eenkadovoor! Super blij was ik toen ik het hoorde en ik ben dan ook vol enthousiasme aan de slag gegaan! Ik hou heel erg van cappuccino en daarom vond ik het extra leuk om te schrijven over deze leuke cappuccinomallen van Ditverzinjeniet. Ik heb het product speciaal voor jou uitgetest, zodat jij deze zonder zorgen kan kopen. Hoe je de hippe mallen gebruikt en wat ik ervan vind lees je hier!

POST!

Na een lange schooldag kom ik uitgeput thuis. Helemaal klaar met deze dag zie ik het pakketje op de keukentafel liggen. Van het een op het andere moment bloei ik weer helemaal op: er is post en ik weet precies wat er in het pakketje zit! Bij het openen van de grote envelop zie ik een kaart van Rob, daarna een aantal boekjes met super leuke cadeaus. Last but not least zie ik het doosje met Hipcoffee Cappuccinomallen! Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

PicMonkey Collage

Test 1 2 3

Om het product goed te kunnen testen moet je zorgen dat je alle ingrediënten voor een heerlijk cappuccino in huis hebt! Wat heb je nodig:
* Hipcoffee Cappuccinomallen!
* Een pakje (half) volle melk.
* Een mok.
* Een melk-opschuimer of luxe koffiemachine.
* Koffiezetapparaat .
* Cacaopoeder.

Als je alle ingrediënten hebt, kan je aan de slag! Natuurlijk ben jij de allerbeste cappuccinomaker in de wereld. Voor iedereen die dat (net) niet is, leg ik het in het kort even uit. (:
Je vult de mok voor ongeveer 2/5 met (volle) melk. Vervolgens schuim je de melk op. Dit kan met een luxe koffiemachine of met een losse melk-opschuimer. Als je een luxe koffiemachine gebruikt wordt de melk tegelijkertijd opgewarmd. Zorg voor een mooie schuimlaag met zo klein mogelijke luchtbelletjes.  Doe dan een half kopje koffie bij de opgeschuimde melk. Kies een van de drie leuke figuurtjes om op je cappuccino te gebruiken. Keuze gemaakt? Leg de mal op je mok en strooi er voorzichtig cacaopoeder overheen.

Smullen!

Met deze leuke figuurtjes op je cappuccino smaakt hij vast en zeker nog beter! De mallen werken heel goed en ze zijn heel makkelijk om mee te werken! Ik vond het super leuk om deze cappuccinomallen uit te mogen proberen en nog leuker vind ik het dat ik deze mag houden! Haha(: Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt! Ga jij ook aan de slag met deze toffe cappuccinomallen? Ik zie jouw creaties graag terug in een reactie!

 

What do you think?

Stoer kado voor Sinterklaas: RC Helicopters

Het verlanglijstje van Charlaine