Chocotelegram is een bedrijf dat, zoals de naam het al zegt, chocolade telegrammen verkoopt. Je kan je eigen telegram ontwerpen met jouw eigen tekst! Een heel origineel cadeau dus! Eenkadovoor nam de proef op de som en mocht een chocotelegram testen.

Het concept

Voordat ik je ga vertellen hoe de chocolade was vertel ik je eerst iets meer over het bedrijf. Bij Chocotelegram kan je zelf een telegram laten maken van chocolade. Je kunt het aantal chocoladeblokjes zelf kiezen en er dan een eigen tekst mee maken. Dus van een simpele “Dankjewel” tot “Je bent geweldig” ,het kan allemaal. De spaties in de tekst zijn van witte chocolade. Mocht je het leuk vinden, dan kun je de chocolade ook laten bedrukken met een eigen foto (die natuurlijk eetbaar is). Je kan het dus zo gek maken als jij wilt en het kan bij elke gelegenheid!

“The most delicious telegram”

Wij van eenkadovoor vonden het concept echt heel leuk van dit bedrijf en daarom hebben wij een gepersonaliseerde eenkadovoor chocotelegram getest… En eerlijk is eerlijk, het was verrukkelijk!

IMG_9267

Zoals je op de foto’s kan zien kregen wij onze telegram in een doos bezorgt. De verpakking was erg mooi en voldoet perfect als cadeauverpakking. Toen we het doosje openden, stond ons bedrijfsnaam netjes gedrukt in de chocolade. Maar daar hebben wij niet al te lang naar gekeken, want de lekkere trek was groot bij eenkadovoor en voor we het doorhadden was het doosje helemaal leeg en waren wij weer een paar kilo zwaarder. De chocolade smaakte erg goed. Totaal anders dan fabriekschocolade, want je proeft dat het echt fairtrade is. “The most delicious telegram” is zeker niet gelogen!

IMG_9268