Cadeautjes geven is natuurlijk het leukste dat er is, maar met cadeautjes ontvangen is ook niks mis. Ik mocht van YourSurprise.nl een review maken over een Clicks armband en natuurlijk greep ik deze kans met beide handen aan!

YourSurprise.nl staat bekend om zijn persoonlijke en unieke producten en de nieuwe Click sieraden zijn een aanvulling op het assortiment. Superleuk om te geven aan je vriendin of vrouw met een foto van jullie samen of van jullie kindje!

Personaliseren en bestellen

Op de site krijg je keuze uit drie verschillende kleuren armbanden namelijk: grijs, zwart of beige. Ik koos voor een grijze band omdat ik zwart-wit foto’s wil gebruiken voor de clicks. Na het kiezen van een kleur en maat is het tijd om een foto naar keuze te uploaden. De foto hieronder is begin 2014 gemaakt en is zonder twijfel één van mijn favoriete foto’s van mijn nichtje.

annebeau

YourSurprise.nl staat bekend om zijn snelle levering. Voor 12 uur besteld, morgen in huis. En dit klopt, ik bestelde mijn armband rond tien uur in de ochtend en de volgende dag kreeg ik een pakketje in de brievenbus!

Fantastisch om mee te pronken

De kwaliteit van de armband en de clicks is fantastisch. De armband wordt bevestigd met twee drukknopen. Het leuke aan deze clicks armbanden is dat je ze altijd kunt verwisselen. Bij mijn armband is één click met foto en de andere twee wit. Je kan bij YourSurprise.nl ook losse clicks bestellen voor meer afwisseling. Misschien een leuk cadeautje voor de toekomst?

Ik kreeg in mijn omgeving veel positieve reacties vooral mijn tante vindt het een heel leuk en uniek sieraad. Voor vrouwen is het dus een ideaal cadeau om te krijgen!

foto 1 foto 3