in

Review: Diamond Glasses are a girls best friend

Het glinsterende mineraal dat geen enkele vrouw kan afwijzen. Er zijn liedjes over geschreven, talloze huwelijksaanzoeken mee gered en om maar niet te spreken over de macht die het heeft over een vrouw. We hebben het natuurlijk over diamanten. Deze keer over wel hele speciale diamanten: de Diamond Glasses van Megagadgets.

Chique glazen

Laat de diamant aan je vinger voor wat het is en geef jezelf een upgrade: drink uit een glas in vorm van een diamant. Het maakt nu niet meer uit welk drankje in de Diamond Glasses wordt geschonken, zelfs je limonade zal er chique uitzien.

De verpakking alleen al

De zwarte geschenkdoos oogt luxueus en duur. Als je het pakketje opent, glinsteren je de diamantglazen tegemoet. De glazen zijn gemaakt van borosilicaatglas en daarmee hittebestendig. In een set van twee zijn deze glazen het perfecte cadeau voor een bruiloft. Tijdens de wittebroodsweken zitten de newlyweds aan het strand op Hawaii met whiskey – of cola – in de Diamond Glasses.

Je kunt er niet omheen, de glazen zijn echte eyecatchers. Door de vorm blijven ze op alle mogelijke manieren op tafel staan – behalve op het uiterste puntje van de diamant.

Minpunt: de glazen zijn niet vaatwasbestendig.

Drankje doen

Voor de single malt-liefhebbers onder ons: de enigszins gekantelde diamantglazen zorgen voor een goede rotatie van de whiskey. De glazen liggen lekker in de hand waardoor er geen chiquere manier van proosten mogelijk is.

Luxe cadeau

Een geweldig cadeau om te geven, maar ook om lekker zelf te houden. Deze glazen passen perfect bij het romantisch etentje dat gepland staat.

What do you think?

Vraag van de week: Is een cadeaukaart een écht cadeau?

Met deze originele paraplu’s word je nooit meer nat