in

Review Dooparmbandje van Kaya Sieraden

Wat is nou mooier dan een herinnering die je altijd bij je kan dragen? Kaya Sieraden heeft voor elke gelegenheid een mooi sieraad. Ook voor een cadeautje voor degene die wordt gedoopt kan je hier terecht.

Gedoopt worden

Christenen laten hun kindje dopen en maken hier een groot feest van. Volgens mij kent iedereen wel iemand die is gedoopt. Waarschijnlijk is iedereen wel een keertje bij een doop aanwezig geweest. Zo’n klein kindje die door de pastor of dominee water over zijn hoofd krijgt. Ook volwassenen kunnen gedoopt worden en dan is het natuurlijk ook een groot feest.

Wat te geven?

Maar wat geef je iemand die gedoopt is? Vaak wordt er gekozen voor boekjes die te maken hebben met het geloof of  speelgoed, maar ik heb iets gevonden wat altijd bij de dopeling wordt gedragen. Een mooi armbandje in de kleuren die jij zelf uitkiest.

Het armbandje

Bij Kaya sieraden kan je verschillende dooparmbandjes vinden. Voor zowel jongens als voor meisjes is erg genoeg keus. Daarnaast kan je kiezen voor een hartje met daarin “doop en het jaartal” of met een kruisje eraan.

Zelf samenstellen

Wanneer je op het gekozen armbandje klikt kan je verder met het samenstellen van je armbandje. Als eerste geef je aan hoe oud het kindje is dat hem krijgt. Er zitten extra ringetjes aan zodat het mee kan groeien met het kindje. Daarna kan je voor een meerprijs een leuk bedeltje eraan laten hangen. Genoeg keus. En als laatste kan je kiezen of je er nog meer wilt. Misschien ook een leuke herinnering voor de moeder!

Mijn ervaring

Ik kreeg het armbandje geleverd in een mooi roze zakje met een schoonmaak doekje erbij. Het zag er allemaal erg mooi en verzorgd uit.  Toen ik dit onderwerp kreeg, moest ik gelijk aan mijn nichtje denken. Zij is net als haar broer gedoopt en dit vond ik een mooi cadeau. Ook al is het al geweest, een dooparmbandje blijft speciaal. Zodra ik het roze zakje open deed begon ze al te stralen. Alsof ze al wist wat ze ging krijgen. Ik deed hem om en ze ging gelijk naar haar oma, want daar was ze toevallig. “Lyna mooi” heeft ze wel 10 keer geroepen. Zo trots was  ze op dit armbandje. En ook haar mama vond hem erg mooi.

Conclusie

Als ik kijk naar de reactie van mijn nichtje en zie hoe het er allemaal uit zie dan zou ik dit zeker als cadeautje aanraden. Het is iets wat ze altijd bij zich kunnen dragen. De extra ringetjes zorgen er ook voor dat je het armbandje steeds groter kan maken. Erg fijn. Dus mocht je binnenkort een doop hebben kijk dan op kayasieraden!

What do you think?

De leukste cadeaus bij een borrel

Bijzondere mokken 2.0