in ,

REVIEW: Eetbordje met eigen tekening

Natuurlijk is iedere review leuk om te doen, maar deze review wilde ik wel heeeel graag doen! Waarom? Omdat ik al vaker over de bordjes van Kijkmijne.nl had gehoord en ik extra benieuwd was of ze nu inderdaad zo leuk zijn als iedereen zegt. Benieuwd naar het antwoord? Lees snel verder!

Zelf ontworpen bordjes

De webshop Kijkmijne.nl verkoopt eetbordjes van melamine  die je zelf kunt ontwerpen. En dat kan op heel veel verschillende manieren! Bijvoorbeeld met een eigen foto, door een naam toe te voegen aan een van de standaard afbeeldingen of door jouw eigen tekst. Je kunt zelfs een tekening inscannen en uploaden! Voor ieder wat wils dus, zo blijkt ook op de website van Kijkmijne. De eerste vraag is dus, waar kies je voor? Wat voor persoonlijk melamine eetbordje ga jij kado geven?

Aan de slag

Ik had besloten dat het bordje voor mijn zoontje Alec zou zijn en dat hij mocht kiezen wat voor soort bordje hij wilde maken. Ik liet hem de voorbeelden op de website zien en ja, dan is het niet makkelijk om een keuze te maken. Want ze zien er allemaal leuk uit! Die met die piratenboot vond hij wel mooi, maar die met die leeuw ook. Maar ja, met je eigen tekening is toch ook wel erg gaaf! Het liefst zou hij wel 3 bordjes willen laten maken, maar hij moest toch een keuze maken!

Bordje met eigen tekening

Na veel twijfelen koos hij toch voor het eetbordje met eigen tekening. Via de website kun je eenvoudig een template downloaden met duidelijke instructies. Er zijn templates met een kleurplaat en zonder kleurplaat, hier kun je dus gewoon tekenen. Even uitprinten en kleuren maar! Nadat de tekening klaar is, kun je hem scannen (let op de instructies) en uploaden. Het werkt allemaal heel eenvoudig en vanzelfsprekend, wat erg fijn is.

template

Het resultaat

Alec vond het machtig mooi allemaal en deed extra zijn best op zijn tekening; die zou tenslotte op zijn eigen bordje komen! Het liefst had hij zijn bordje met eigen tekening dan ook dezelfde dag al in huis, maar hij moest toch nog even wachten. Gelukkig maar een paar dagen en toen kwam eindelijk zijn eigen bordje aan. Net op tijd voor het paasontbijt op school; dubbel geluk dus! Hij heeft zijn bord heel trots mee naar school genomen; iedereen moest hem zien. En gelijk heeft hij, want het is ook gewoon een mooi en leuk melamine eetbordje  geworden!

Wat mij betreft is een gepersonaliseerd bordje van Kijkmijne.nl dus inderdaad een aanrader, voor zoveel gelegenheden! Als kraamkado’tje met het geboortekaartje, voor een verjaardag, maar ook voor volwassenen kun je veel leuk dingen bedenken. Binnenkort moet ik zo’n leuk eetbordje bestellen; mijn andere zoontje is namelijk heel erg jaloers op het eetbordje!

eetbordje-met-tekening

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

What do you think?

Keuken spulletjes!

Geef een boek!