Beschuit met muisjes, wat een heerlijke Nederlandse traditie! Misschien wat ouderwets, maar wat mij betreft maakt dat het juist uniek. Maar het smeren van die beschuitjes, dat is wel wat minder leuk aan deze traditie. Geen nood, vanaf nu bestel je makkelijk heerlijke Geboortekoekjes! En wij mochten ze proberen!

Jongen of meisje

Ik zei het net al; ik vind beschuit met muisjes echt een heerlijke traditie! Zo leuk zelfs, dat het geboortekaartjes van mijn oudste zoontje erop geïnspireerd is. Maar een klus, dat is het wel, het smeren van die beschuitjes. Met de geboortekoekjes van Geboortekoekjes.nl sla je eigenlijk 2 vliegen in 1 klap; ze hebben de traditie namelijk in een nieuw jasje gestoken en het is ook nog eens heel makkelijk!

Wat zijn geboortekoekjes?

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Mooi, dat is de bedoeling! Geboortekoekjes zijn heerlijke koekjes, gevuld met melkcrème en bestrooid met echte roze of blauwe muisjes. Hierdoor lijken ze sprekend op de ‘echte’ beschuit met muisjes, maar dan net anders. Het handige is dus dat je ze kant en klaar koopt en ze zijn per stuk verpakt. Koop ze dus op tijd en als de kleine er is, dan kun je gelijk trakteren. Als trotse papa, op het werk, of als grote broer/ zus op school of het kinderdagverblijf!

Leuk per post

Ze zijn trouwens ook heel leuk om als kraamcadeau te krijgen, gewoon per post bijvoorbeeld. Eigenlijk zoals wij ze ook kregen! Leuk, in plaats van een kaart of een bloemetje. Als je er verder over nadenkt, dan zijn ze eigenlijk voor bijna alle kraamgelegenheden leuk, zoals bij een babyshower, kraamfeest, babyborrel of gewoon tijdens het kraambezoek.

En… lekker!

Wij kregen dus een doosje met roze en blauwe muisjes van Geboortekoekjes.nl enne… lekker! Het was een flinke doos met lekkere koekjes, die zeker naar meer smaakte! De doos waar ze in zitten is ook heel feestelijk; het is leuk om ze in de doos uit te delen of ze in de pantry te zetten als je wilt trakteren.

Ons oordeel; heerlijk en origineel; die Geboortekoekjes! Ik zie echt geen reden meer dat mensen heel veel beschuit met muisjes zouden moeten gaan smeren!

Jouw geboortekoekjes, dus voor jezelf of als kado, bestel je makkelijk via geboortekoekjes.nl

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!