in ,

Review: Geluksmuntjes

Vind jij het ook zo fijn om iemand met een klein geschenk iets van onschatbare waarde te geven? Dan zijn deze geluksmuntjes precies wat je zoekt! Blij verrast was ik toen ik hoorde dat ik er zelf een mocht uitkiezen om een review over te schrijven. Lees verder en ontdek wat geluksmuntjes precies zijn, aan wie je ze cadeau kunt geven en hoe makkelijk je ze kunt bestellen!

Klein geschenk, groot gebaar

Geluksmuntjes zijn, zoals de naam als suggereert, muntjes met een speciale tekst om iemand bijvoorbeeld iets moois toe te wensen of te laten weten wat hij of zij voor je betekent. Voor iedereen is wel een geschikt muntje te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld die ene goede vriendin die er altijd voor je is laten weten hoeveel jullie vriendschap voor je betekent door haar een “Vriendschapsmunt” te geven. Of steek iemand die een moeilijke periode doormaakt een hart onder de riem door hem of haar het geluksmuntje met de tekst “Ik denk aan je” te geven. De muntjes zijn verkrijgbaar met verschillende prachtige spreuken in zowel het Nederlandse als het Engels. Ze zijn ongeveer zo groot als een muntstuk van twee euro, zodat de ontvanger het muntje makkelijk in zijn of haar portemonnee kan bewaren en het zo altijd bij zich draagt.

PicMonkey Collage geluksmuntjes

 

Voor een luxe uitstraling

Om je geschenk helemaal compleet te maken, kun je ervoor kiezen het geluksmuntje aan een sleutelhanger of ketting te laten bevestigen. Tot slot kun je je geschenk laten verpakken in een luxe cadeaudoosje of -zakje, of er een kaartje bij laten doen. Deze kleine extraatjes maken je cadeautje nóg specialer!

PicMonkey Collage geluksmuntjes 1

 

Snel in huis en 14 dagen omruilgarantie!

Het bestellen van een geluksmuntje is heel eenvoudig en kan gewoon via een overschrijving of iDeal. De levering is supersnel: wanneer je het muntje op een werkdag vóór 12.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis! Ideaal voor als je op het laatste moment nog een cadeautje nodig hebt. Wil je de ontvanger extra verrassen? Dan kun je er ook voor kiezen het geluksmuntje direct als cadeau te laten bezorgen bij de ontvanger thuis. Verder biedt geluksmuntjes.nl 14 dagen omruilgarantie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je het geluksmuntje bij nader inzien toch graag wilt ruilen of terugsturen.

Wie maak jij binnenkort blij met één van deze prachtige geluksmuntjes?

What do you think?

Top 5: Leuke kerstcadeaus voor vrouwen!

Last minute kerstcadeaus voor vrouwen