De feestdagen zijn weer in aantocht en de pepernoten liggen al weer een paar weken in de winkel. Het begint dus weer te kriebelen! Om er op tijd bij te zijn en een origineel cadeau te geven kom je via eenkadovoor als je ‘persoonlijke chocoladeletter’ intikt op Yoursurprise terecht. De chocoladeletter die in het scherm verschijnt ziet er heerlijk uit, gedecoreerd met hazelnoten en koffiebonen en maar liefst 250 gram. Maar een chocoladeletter is er natuurlijk niet alleen voor de Sint periode maar is ook een lekker cadeau voor Moederdag, verjaardag, Pasen, Valentijnsdag of gewoon voor zomaar!

Wat kiezen?

Je kunt kiezen uit witte, melk en pure chocola. Allemaal ambachtelijk gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Vervolgens kies je een foto die je erop wilt plaatsen. Van je moeder, vader, broer, zus alles is mogelijk. Zelfs een familieportret maar houdt er wel rekening mee dat de doorsnede van de foto 5 cm is (je kunt je foto in een later stadium nog iets vergroten of verkleinen).  Je kunt ook alleen tekst plaatsen in allerlei soorten lettertypes, kleuren en groottes. Als je een foto hebt geplaatst kun je er daarna nog allerlei leuke randjes omheen plaatsen in allerlei categorieën zoals Kerst, liefde, Moederdag en gefeliciteerd.

Nog persoonlijker

De foto kan je in kleur, zwart/wit of sepia plaatsen. Je kunt de foto verkleinen/vergroten, draaien en helderder of juist minder helder maken. Ook kan je nog een achtergrondkleur instellen waarbij je kunt kiezen uit wel 216 kleuren. Je felicitatietekst of bedankje kun je in een aantal stijlen plaatsen en daarbij kun je de tekst draaien, met schaduwrand en  in een leuke kleur plaatsen. Je kunt het zo gek niet bedenken. De volgende stap is het kiezen van een letter van het alfabet.

Bestellen

De laatste stap is het bestellen. Je kunt er een gratis cadeaukaartje bijvoegen voor je persoonlijke tekst aan de ontvanger. Als je op ‘Bestellen’ heb geklikt voer je je gegevens in en kun je de datum invoegen wanneer je de letter bezorgd wilt hebben. Nog even betalen en binnen een paar dagen heb je een persoonlijk en lekker cadeau in huis.

 

Eerlijke chocola

Deze chocola heeft het QPP keurmerk. Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

Verrassing in de brievenbus

Je kunt natuurlijk ook een datum aangeven wanneer je de letter wilt bezorgen. De letter is verpakt in een vrolijk gekleurde doos dus dat is toch leuk thuiskomen met zo’n pakketje op de deurmat. Het pakketje past door de brievenbus dus dat is ook erg fijn. De letter is goed verpakt met bubbeltjesfolie en piepschuim dus beschadigen kan hij bijna niet. Op het doosje waar de letter in zit, zit een kaartje met de tekst: “Veel plezier met dit cadeau”. Ik had er geen gratis cadeaukaartje bij besteld maar anders zal hier je persoonlijke tekst aan de ontvanger op staan. De foto komt iets fletser over dan dat ik had ingediend.  De foto is geplaatst op witte chocola. De letter smaakt verrukkelijk.  De chocola smelt op je tong en heeft een goede smaak. Al met al voor herhaling vatbaar dus.

Bestel hier jouw smakelijke gepersonaliseerde chocoladeletter!