Het is tijd om iemand eens even flink te verrassen. De bloggers van eenkadovoor kregen een geschenkbon van Greetz om een ballon en medium kaartje te bestellen. Hoe leuk is dat?! Ik bestel best vaak een kaartje om iemand te feliciteren of zomaar. Altijd werd ik direct hebberig toen ik de ballonnen zag staan om te verzenden. Misschien moet ik iemand subtiel laten weten dat ik gek ben op ballonnen? Ik had mezelf natuurlijk ook een ballon kunnen sturen en doen alsof ik van niks af wist. Toch heb ik besloten hem op te sturen naar iemand die voor mij heel erg belangrijk is.

Bestellen

Je krijgt bij Greetz de volledige vrijheid om je ballon te personaliseren zoals jij hem wilt hebben. Ik heb gekozen om de ballon op te sturen naar mijn beste vriendin omdat toen ik de ballon bestelde ze midden in haar eindexamens zat. Volgend jaar verhuist ze naar Groningen en ze is de beste vriendin die ik me kan wensen. Genoeg redenen om haar te verrassen!

Handige tools

Ik begon bij een foto uit te kiezen voor de ballon. Bij de eerste drie foto’s gaf Greetz aan dat de fotoresolutie niet hoog genoeg was en dat de afbeelding daardoor niet goed geprint kon worden. De vierde foto is een foto van mijn verjaardag van dit jaar. Met een aantal handige tools kan je de ballon naar wens maken, je kan zelfs effecten uitkiezen om je foto nog mooier te maken.

Vervolgens krijg je de keuze om een kaartje erbij te versturen. Ik koos voor een wit kaartje met zwarte tekst erop, namelijk: Jij bent mijn schatje. Je krijgt daarna de kans om het kaartje te bewerken en er een tekst in te schrijven. Er zijn heel veel verschillende lettertypes die je kan kiezen plus verschillende kleuren. Dat maakt het bewerken van je kaartje extra leuk!

Levering

Tijdens het bestellen heb ik aangegeven dat ik de ballon graag de volgende dag geleverd wilde hebben. De volgende dag om half 2 werd ik gebeld door mijn beste vriendin met de mededeling dat ik de allerliefste ben! Super leuke reactie. Vervolgens kreeg ik nog een foto van haar en de ballon samen. Cadeau voor vriendin; het is zo leuk om iemand blij te maken met een cadeau! Hoe fijn is het dat Greetz zijn best doet om je bestelling op tijd te bezorgen!? Als je voor acht uur besteld kan je de bestelling de volgende dag verwachten!