Je kent het wel: je zit in de auto met de navigatie op je telefoon aan, maar waar zet je hem dan neer? Of je wilt je zonnebril op het dashboard leggen, maar het blijft niet liggen, heel vervelend. Volgens Megagdgets is de Grippy 2.0 daar de oplossing voor… en wij hebben het voor je getest!

Wat is een Grippy 2.0

Zullen we eerst even vertellen wat een Grippy is? Het is een antislipmatje waarmee je alles kunt ‘vastplakken’ in je auto: je telefoon, navigatie, zonnebril of wat dan ook. 2.0 inderdaad, want eerst was er de ‘gewone’ Grippy. Die is was helemaal plat en de Grippy 2.0 heeft wat handige extra’tjes gekregen. Zo zitten er een inkeping in, waar je de telefoon rechtop in kunt zetten.

We hebben hem getest in onze auto en wij zijn fan! Je zet je telefoon er echt makkelijk in, waardoor je altijd goed zicht hebt als je je navigatie wilt gebruiken. Ook is er plek voor je aansteker, lipstick, wat kleingeld of wat jij maar wilt. En rij je vandaag met een auto die geen Grippy 2.0 heeft? Dan haal je hem er gewoon even uit je eigen auto en plaats je hem daar in de andere; geen probleem.  Als hij iets minder gaat plakken, ga je er met een doekje met lauw-warm water overheen en hij is weer als nieuw.

De ultieme test

In de gebruiksaanwijzing lezen wij dat de Grippy 2.0 niet alleen met een horizontale ondergrond gebruikt kan worden, maar ook op een verticale ondergrond. Dat gaan wij testen! En ja hoor, als wij de hem op de deur plakken, dan kunnen wij daarna nog een pen er aan hangen, een aansteker en zelfs een muntje! En vooral het muntje en de aansteker zitten goed vast!

Ook maakt Martine maar haar jongste zoontje een ritje in de auto, waarbij ze de Grippy zo zet dat ze hem kan filmen. Te leuk en je ziet goed dat de telefoon prima blijft staan 🙂

grippy

Wij zijn fan!

Een aantal van onze test waren niet echt nuttig, je zult hem niet zo snel op een deur plakken. Hij is vooral handig in de auto of caravan, en daar doet hij zijn werk meer dan goed. Het mag duidelijk zijn, wij zijn fan!