in

Review: Het Geluksmuntje

Soms wil je iemand iets kleins geven. Het maakt niet uit wie je hiervoor in gedachte hebt… iedereen houdt even zijn adem in bij het zien en ontvangen van een Geluksmuntje met een allerliefste boodschap.

Wat ontvang je?

Je ontvangt een muntje. Ik weet het, het klinkt simpel maar.. vergis je niet: Het is mooi! De voorkant van de geluksmunt wat ik kreeg, heeft de tekst ‘Lieve Vriendin’ en op de achterkant staat de tekst; “Jij bent voor mij een vriendin uit duizenden. Jij verdient dan ook alle geluk van de wereld.” Een tekst waar ik bij het lezen meteen een warm en fijn gevoel van krijg! Het geluksmuntje zat in een klein doorzichtig zilver zakje, het feestelijke kadozakje wat je mee kunt bestellen. In het zakje zit een roze zacht veertje. Ook ontvang je een klein roze kaartje waarop je een boodschap kan schrijven voor de gelukkige ontvanger. Echt een TOP cadeau!

Elke gelegenheid

Op de website geluksmuntje.nl kan je een keuze maken uit talloze muntjes. Misschien wil je je broer of zus in het zonnetje zetten, of ken je iemand die in de blijde verwachting is. Kortom, je wilt laten zien dat je er voor die persoon bent. You name it… en er is er een muntje voor. Bovendien zijn de geluksmunten ook in het Engels verkrijgbaar.

geluksmunt

Bijzonder

Bij het openen van het pakketje werd ik echt vrolijk. Het gebaar is klein maar tijdens het lezen ontvang ik een warm en onbeschrijfelijk gevoel. Het muntje wordt ontvangen met een door jou geschreven kaartje in een mooi zakje. Persoonlijker en specialer kan niet! Als je dit cadeautje nietsvermoedend in de brievenbus ontvangt durf ik te wedden dat je je heel even de gelukkigste persoon op aard voelt, en daar gaat het om!

Dus

Wil je iemand verblijden met een persoonlijke en mooie boodschap? Wil jij iemand laten stralen? Geef een Geluksmuntje cadeau en verblijd iemand met een bijzonder gevoel. Bestel nu bij geluksmuntje.nl. Altijd tevreden klanten en een snelle levering!

geluksmuntje

What do you think?

Thee en koffie accessoires: drinken was nog nooit zo heerlijk

Vraag van de week: Zou jij blij zijn met een avontuurlijk cadeau?