Mijn telefoon en ik zijn onafscheidelijk, overal waar ik ben is mijn telefoon ook. Daarom wil ik ook graag dat me telefoon zo beschermd mogelijk blijft. Via Hoesjes-Outlet heb ik een hoesje besteld om precies te zijn de Fashion Bookcase Marmer wit voor de iPhone 6S.

Hoesjes-Outlet

Als je moeilijk keuzes kan maken moet je vooral niet op de webshop van Hoesjes-Outlet gaan kijken hihi, ze hebben zoveel keuzes! Ze hebben hoesjes voor de iPhone, Samsung en Huawei. Van hoesjes die geschrikt zijn voor de achterkant van je telefoon tot insteekhoesjes, en dat niet alleen, ze hebben zelfs ook accessoires voor je telefoon! Zoals ik al zei, genoeg keus dus.

Fashion Bookcase Marmer

Zelf heb ik nooit een Bookcase hoesje genomen, ik vond dat meer voor wat oudere mensen (no offense). Maar de Fashion Bookcase Marmer sprong er zo uit dat ik toch maar een keer voor een bookcase hoesje ben gegaan. Voor deze keus ben ik gevallen omdat het hoesje een chique uitstraling heeft door het marmer. In het hoesje is er ook nog ruimte voor pasjes, geld en belangrijke papieren. Zo hoef je nooit mee een portemonnee mee te nemen, dat scheelt weer ruimte in je tas of zak! Nog iets handigs; met dit hoesje kan je je telefoon neer zetten, dat is makkelijk en handig als je via je telefoon een film wilt kijken of als je een lang telefoon gesprek heb.

Aanrader

Dit hoesje vind ik een absolute aanrader, mijn telefoon blijft goed beschermd en ik hoef nooit meer bang te zijn dat ik mijn portemonnee vergeet! Zelf kijk ik graag series op Netflix via mijn telefoon, maar omdat ik mijn telefoon vast moest houden kreeg ik vaak een lamme arm. Door dit hoesje kan ik nu op mijn gemak series kijken zonder dat ik een lamme arm krijg!

Conclusie: Het perfecte hoesje voor iedere leeftijd! Dus niet alleen voor ouderen zoals ik dacht hihi. Het hoesje is super handig en beschermd goed je telefoon.

Met dank aan Ashley