ketting

Bij kayasieraden.nl vind je de mooiste sieraden voor moeder en kind. Sieraden voor bijzondere momenten. Ik heb gekozen voor de zilveren mamaketting van Kaya sieraden. Hieronder lees je waarom ik hier erg enthousiast over ben.

Ontwerpen

De zilveren mamaketting is naar eigen “ontwerp” te maken. Op de website kan je van alles toevoegen zodat het echt jouw ketting wordt. Je kiest een letter (eerste letter van de naam van je kind). Je kiest de kleur van het steentje en je kiest wat voor soort ketting je zou willen. Ook is er een mogelijkheid om een tweede letter erbij te nemen. Helemaal onderaan vind je de suggestie om er oorbellen bij te kiezen. Zoals je op de foto ziet, heb ik een wit kristal, de letter J en een boxchainketting van 40 cm.

Mooi verpakt

Nadat ik mijn wensen had doorgegeven, werd het wachten op de bezorging. Niet veel later vond ik een witte envelop in mijn brievenbus. Dat moest mijn ketting zijn. Ik haal er een mooi zakje uit met bloemetjes. Echt te lief. In het zakje vind ik een poetsdoekje voor echt zilver en de ketting in een doorzichtig zakje. Voorzichtig haal ik de ketting eruit en begin hem te bewonderen.

mama ketting

Fijne ketting

De ketting ziet er geweldig uit en wanneer ik hem om mijn nek doe, voel ik hem bijna niet zitten. Wat een heerlijke ketting. Bij sommigen blijft mijn haar of nekhaartjes erin hangen. Bij deze heb ik daar geen last van. Hij voelt lekker licht aan, dus je hebt niet het gevoel dat er iets aan je nek hangt. De steentjes in de letter vind ik geweldig en ook het kristal glitter mij tegemoet. Ik ben erg blij met mijn ketting.

De test

Wanneer je een review schrijft, moet je hem natuurlijk ook uitvoerig getest hebben. En dan heb ik het niet over alleen dragen, maar hij moet ook tegen een dreumes, een goede nachtrust en dansen kunnen. De afgelopen week heb ik hem gedragen en overal mee naar toe genomen. Ik kan je vertellen… hij heeft de test goed doorstaan. Slapen met sieraden is niet aan te raden, maar ik was hem vergeten af te doen. Daardoor heb ik gelijk kunnen testen of je er last van hebt tijdens het slapen. Mijn antwoord: Nee! Ook tijdens het dansen had ik absoluut geen last van mijn ketting. En het is ook nog bestendig tegen kleine jongetjes die aan je ketting willen trekken. Ik ben verkocht! En ook de reacties van andere mensen zorgen ervoor dat je hem wilt blijven dragen. Een echte blikvanger.

Een aanrader

Mijn conclusie is dat dit een geweldig cadeau is voor de moeder van je kind! Of gewoon om voor jezelf te kopen als herinnering aan je kind. Geef hem voor haar verjaardag, als Moederdag cadeau of als cadeautje na de bevalling. Ik kan je verzekeren dat veel vrouwen het zullen waarderen! Kijk eens op de website kayasieraden. Daar vind je nog meer mooie sieraden die je moet hebben!