in ,

Review: De knoflook snijder van Rosti Mepal

Of ik de garlic cutter van Rosti Mepal wil testen en of ik hierover een review wil maken! Ja, waarom niet! Komt altijd goed van pas! En dit is geen gewone knoflookperser, maar een knoflooksnijder. Wat het verschil is tussen de garlic cutter en de ‘gewone’ knoflookperser, lees je hieronder!

Fluitje van een cent

De garlic cutter is praktischer dan de ‘gewone’ knoflookpers. Bij de gewone knoflookpers moet je veel kracht zetten en bij de garlic cutter hoeft dat helemaal niet. Met weinig kracht snijd je de knoflook in mooie stukjes. Dat vind ik zo fijn aan de garlic cutter! Ook zorgt de garlic cutter ervoor dat de knoflook wordt gesneden in plaats van geperst. Zo houd je mooie stukjes over i.p.v. een papje met knoflook. Ik ben het geperste knoflook gewend, dus het was wel even wennen, maar de grote voordelen van de garlic cutter zijn dat de smaak van de gesneden knoflook behouden blijft en dat je knoflook bereid zonder dat je vingers naar knoflook gaan stinken!

Makkelijk schoonmaken

De garlic cutter heeft een speciale schoonmaakrooster, wat het makkelijk maakt om de knoflook los te krijgen door het te spoelen onder de kraan. Hierna kan je het gewoon in de afwasmachine doen. Dankzij het roestvrijstalen materiaal zal het niet gaan roesten! Wij zelf hebben een knoflookpers die je met de hand moet wassen, dus het is erg fijn dat de garlic cutter gewoon in de afwasmachine kan.

Hoe gebruik je de Garlic cutter?

  1. Plaats een gepelde knoflook in de knoflooksnijder
  2. Duw op de stamper om de knoflook te snijden
  3. Verwijder knoflookrestjes met behulp van het schoonmaakrooster onder de kraan.
  4. Na gebruik direct schoonmaken.

Bestellen en bezorgen

De garlic cutter is beschikbaar in 4 kleuren en heeft een moderne uitstraling die bij elke keuken past. Als je een product bij Rosti Mepal voor 12.00 uur besteld, krijg je het product de volgende dag in huis. Je hebt genoeg keuze uit betaalmethodes. En de garlic cutter is goed verpakt in karton.

Spaghetti Carbonara

Om de garlic cutter te testen, hebben we spaghetti carbonara gemaakt. Lekker romige spaghetti die dankzij de knoflook veel smaak krijgt. We bakken de spekjes in de pan en doen de laatste 40 seconden 2 teentjes knoflook erbij. We laten dit uitlekken op keukenpapier en voegen het later aan de spaghetti toe. Het was echt heerlijk! De knoflook zorgt echt voor veel smaak! Ik ben zeer tevreden over de garlic cutter en hij staat ook nog eens heel leuk op het aanrecht!

garlic-cutter

What do you think?

Written by Marit Timmer

Hoi ik ben Marit, 19 jaar en student op het ROC Zadkine! Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie en zit nu in mijn afstudeerjaar. Ik loop van november tot april stage bij eenkadovoor.nl. Dit is de tweede keer dat ik hier stage loop, omdat ik het zo naar mijn zin heb! Buiten school en stage, ga ik graag op stap met mijn familie en vrienden. Verder ben ik graag bij mijn neefje van 1,5 jaar.

Webshop van de week: Kadowereld

Met wie vier jij de kerst?