Koektrommel met foto
in

Review Koektrommel met foto

Koektrommel met foto: cadeaus met foto en of naam zijn tegenwoordig helemaal hot! Logisch, want het is ook leuk om aan iemand cadeau te geven of om het cadeau te krijgen. Wil je toch origineel zijn met een gepersonaliseerd cadeau? Verras iemand met een Koektrommel met foto!

Koektrommel met foto

De koektrommel is er in verschillende formaten; een ronde, rechthoekige en een in een hartvorm. De webshop Watzalikkopen.nl bedrukt hem voor je, natuurlijk helemaal naar wens. Ik kies voor de rechthoekige koektrommel, met een leuke foto van mijn zoontjes. Ik weet zeker dat ik leuke reacties krijg als ik de visite een koekje geef uit deze koektrommel. Het bestellen via de website gaat heel eenvoudig en een dag later heb ik het al in huis; snel he! Het is heel netjes verpakt en het is echt een mooie, stevige koekjestrommel. Mooi om cadeau te geven!

Met wat lekkers

Tegenwoordig zie je natuurlijk zoveel dingen die je kunt personaliseren, dat het niet altijd meer even origineel is. Dit cadeau wel; het eerste wat ik dacht toen ik de koektrommel met foto zag, was ‘wow, dat heb ik nog nooit gezienl!’. En je kunt er zoveel kanten mee op; echt een leuk cadeau. Je kunt mama of oma er mee verrassen met een leuke familiefoto en (zelfgebakken) koekjes in de trommel. Ook papa en opa zullen het een heel leuk cadeau vinden, bijvoorbeeld met lekkere snoepjes.

Zakelijk cadeau

Ook is het een heel leuk zakelijk cadeau; laat de koekjestrommel met het logo bedrukken. Als je het wat persoonlijker wilt maken kun je ook voor een groepsfoto van de collega’s kiezen of een andere foto die met het werk te maken heeft. Keuze genoeg!

Voor kleine spulletjes

Maar je hoeft er natuurlijk geen koekjes of snoepjes in te doen, het is ook heel handig om spullen in te bewaren. Foto’s, sieraden of kleine souvenirtjes zoals schelpen of kaartjes van de vakantie. Dat blikje maak je natuurlijk compleet met een vakantiefoto.

Het is duidelijk; wij zijn fan! Waar maak jij jouw koektrommelblik met foto voor?!

opbergtrommel
Als je kinderen er met de trommel vandoor gaan 😀

Image Credits: eenkadovoor.nl.

What do you think?

Cadeautip

Cadeau voor een verwende papa