in ,

Review: Lederen tasje

Een oproep aan alle dames die een tasjes-tik hebben… mag ik even jullie aandacht?! Ik mag een review schrijven over een superleuk lederen tasje en wil mijn bevindingen dolgraag met jullie delen! Ik weet dat de meesten van jullie gek zijn op kleine tasjes (dat ben ik namelijk ook). En laten we eerlijk zijn, welke vrouw is dat nou niet? De verslavende, doordringende en heerlijke geur van nieuw leer… Tja, het is echt een verslaving. Wie deze tik met mij deelt zal nu toch van haar stoel vallen van jaloezie (of verbazing), want iedere dame zal erg blij zijn met haar nieuwe vrolijke en hippe leren tasje.

Wat krijg je?

Een kleine, langwerpig tas van lichtglanzend leer. Het leer voelt erg zacht aan. Op het klepje zijn gekleurde veer- of bladachtige stukken van leer bevestigd, waardoor het een beetje op een verenpak lijkt. De rest van het tasje is één kleur. In mijn geval is het oranje. Oranje is niet een kleur die ik elke dag draag, maar het is goed met zwart of aardetinten als bruin, en in de zomer met wit, te combineren. Als je het klepje opent, heb je aan de binnenkant een apart vakje met een rits en vakjes voor al je pasjes. Je hebt dus geen portemonnee nodig. Verder is er nog voldoende ruimte voor je mobiel, lipgloss, poeder en andere vrouwelijke benodigdheden. Het tasje is weer te sluiten door het drukknoopje op de klep dicht te drukken. Je krijgt ook een riem zodat je de tas niet alleen als clutch hoeft te dragen, maar hem ook als schoudertas om kan doen.

Dé combinatie

Nou, ik denk niet dat ik jullie dames hoef uit te leggen hoe een tas in elkaar zit of hoe die werkt. Ik denk dat we dat allemaal wel weten. Ik denk dat de vraag eerder is: waarmee combineer ik mijn nieuwe tas? Hoe je de tas combineert hangt natuurlijk van je persoonlijke stijl af. Tijdens de zomer is de tas prima met een bohemian look te combineren. Een leuke maxirok erbij, een fijne loszittende bloes en hippe slippertjes en leuke accessoires.  Zelfs bij een little black dress brengt deze clutch of schoudertas fleur bij je outfit.

Fleurig, zomers en hip 

Ben jij een échte fashion girl? En ben je op de hoogte van de nieuwste trends? Of kén je een echte fashion girl? Zo een die constant voor de spiegel staat? Dan koop je deze tas voor jezelf of je geeft het cadeau aan je moeder, zus, beste vriendin, lieve collega of die fashion girl. Met je nieuwe tas ben je deze zomer helemaal hip en letterlijk het zonnetje in huis. Combineer je tas met elke outfit die je kunt verzinnen voor een fleurige, zomerse en hippe look!

Koop jouw nieuwe zomerse tas online en zorg voor een fashionable look voor jezelf of voor een ander. Want zo’n leuke tas wil iedere vrouw wel in huis hebben! Welke kleur tas wordt jouw favoriet?

What do you think?

15 redenen om je vader zomaar een cadeautje te geven

Cadeau oma: Mijn oma verdient het allerbeste!