in

Review: Levi’s sokken voor mannen

Sokken. Voor de man een essentieel onderdeel van zijn outfit. De meeste mannen zijn dol op hun schoenen, of ze nu de nieuwste wooven Nikes rocken of hij gaat voor een sophisticated look met nettere schoenen. Je hebt sokken nodig die zweet tegenhouden en nare geurtjes in je schoenen voorkomen. Maar ook een portie stijl is belangrijk. Ziehier, de Levi’s sokken

Levi’s sokken voor mannen

In mijn goodiebag zaten deze mooie, rode sokken voor mijn vriend. Ja, hier weten ze allemaal dat hij van mode houdt en daar dagelijks mee bezig is. Wie kan er beter deze sokken reviewen dan hij? Plus: hij de sokken, ik de jar.

De jar is geweldig: het oogt vintage met de gouden dop. Het etiket is er makkelijk af te halen waardoor de jar als interieuraccessoire in de woonkamer geschikt is.

Nice touch: de label aan de dop, zoals je het ook aan kledingstukken vindt.

levi_sokken2

Mr. Strauss favo

Het echte kado voor de man zit in de jar zelf: de Levi’s sokken. Aan het merk Levi’s zit toch een bepaald imago vast: je verwacht goede kwaliteit, sokken die lang mee kunnen gaan. Deze belofte maken ze waar.

Het verhaal gaat dat dit de favoriete sokken waren van Mr. Levi Strauss zelf. Door het materiaal van de sokken, kunnen ze weer gefixt worden als er na intensief gebruik een gaatje in komt. Vandaar de leuke extra gimmick: naald en draad en een klein onderhoudsboekje.

Goede structuur en lekker warm

Mijn vriend begrijpt de liefde van Mr. Strauss voor de sokken heel goed. Ze zitten lekker en de structuur is goed. Perfect voor koude avonden in de zomer, maar het best te gebruiken in de herfst en winter. Stoer en robuust, die feeling krijg je van de sokken. Rol je broekspijpen op zodat de sokken nog beter opvallen.

Conclusie:

Michael: “Mooie, hippe sokken die er dik, en daarmee lekker warm, uitzien. Toch zijn ze dat niet helemaal, het voelt eigenlijk alsof ik sportsokken draag. Pluspunt: de sokken mogen onder je broek gezien worden. De gift set wordt afgemaakt door een geweldig detail: een reparatie kit met instructie hoe de sokken gerepareerd moeten worden.”

levi_sokken3

What do you think?

Leuke hebbedingetjes

Review: Wallcandy in de woonkamer