Een review schrijven is altijd leuk, helemaal als het er een is die het lunchen leuker maak! Deze week namelijk een review over de Lunchbox To Go Elipse.  Eindelijk kan ik mijn oude broodtrommel (nou ja, plastic bak mag je het wel noemen) in de kast laten staan en kan ik op pad met deze vrolijke trommel met handige vakken en elastieken band zodat hij niet open kan gaan.

 

Brood in de trommel

De Lunchbox To Go Elipse  is voorzien van een elastieken band zodat je brood in je lunchbox blijft zitten en niet in je tas belandt. Niet echt fijn als je je plakken kaas tussen je telefoon en agenda vandaan moet plukken. Als je de deksel verwijderd kom je in het eerste deel van de trommel terecht wat wordt afgeschermd van je brood door middel van een grijze plastic bak waar je klein fruit bijvoorbeeld druiven, bessen en aardbeien kunt bewaren. Of je bewaart hier het handige kleine bakje wat ook bij de lunchbox geleverd wordt voor bijvoorbeeld mayonaise, cruesli of een dressing. Als je de grijze bak verwijderd kom je in het grootste deel van de lunchbox terecht waar je je brood kunt bewaren. Hier is zeker ruimte voor vier broodjes.

Oude lunchbox
Mijn oude lunchbox
Lunchbox dicht def
Mijn nieuwe Lunchbox To Go Elipse

Lekker vers

Doordat de lunchbox goed wordt afgesloten door de elastieken band blijft je brood lekker vers. Je kunt je beleg natuurlijk ook in het bovenste deel van de trommel bewaren als je niet wilt dat het vochtig of zacht wordt.

Lunchbox brood defLunchbox druiven def

 

Opvallend

Omdat de lunchboxen vrolijke kleuren hebben, viel het mijn collega’s direct op dat ik een nieuwe lunchbox had. De lunchbox is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze maar ook in minder opvallende kleuren zwart en wit. Tevens kan je er een bijpassende waterfles of een duo beker to go bij kopen.

Bakje def

Niet alleen voor de lunch

Natuurlijk kun je deze trommel ook voor andere doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld voor een picknick, mee naar het strand of als bewaarbox voor in de kast. Hij is van alle markten thuis dus iedereen kan er wel eentje gebruiken. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en neem de lunchbox met plezier overal mee naar toe!