Het is altijd leuk om een review te maken en helemaal als het voor een webshop is met zulke leuke producten als MyMepal! Ik mocht zelf een product kiezen; ik vertel je graag voor welk product ik heb gekozen en mijn ervaring ermee!

Wat een keuze

Zoals gezegd mocht ik een review maken voor MyMepal; maar over welk product? Ze hebben namelijk zo veel keuze! Lunchboxen, schoolbekers en zelfs een duo beker!  Maar ik kies voor de Just Water bottle. Sinds een aantal maanden ben ik veel bezig met gezonde voeding. Een logisch vervolg hierop is mijn hele lifestyle aan te passen aan een healthy life.  Het enige waar, vooral ik, tegen aan loop is de vochtbalans. Als kind was ik al een slechte drinker en nog steeds kan ik ’s avonds op de bank neerploffen om tot de ontdekking te komen dat ik nog geen slok gedronken heb. Erg slecht dus. Misschien dat dat met een mooie drinkfles wel beter gaat!

Ontwerpen en bestellen

Het leuke bij mymepal.nl is dus dat je de fles helemaal kunt personaliseren. Ik moest wel even kijken voordat ik in de gaten had hoe het personaliseren nou precies werkt, maar als je het door hebt is dan gaat het bestellen vanzelf. Je kunt het helemaal naar eigen smaak maken. Zowel tekst, als een plaatje of een eigen foto, niks is te gek om je fles te maken zoals jij het wil.

Het resultaat

Zondagavond heb ik de bestelling gedaan en dinsdag had ik mijn fles al binnen. Dat was sneller dan verwacht, supersnel zelfs! Het was goed verpakt en de Just Water fles was zelfs ingepakt! Wat een kado’tje! De fles zelf was groter dan ik verwacht had, maar ik had misschien beter moeten lezen op de site dan had ik geweten dat de inhoud 500 ml was geweest. Maar de Just Water Bottle is erg mooi geworden; ik ben erg trots op mijn creatie. En hij zorgt er voor dat ik vaker drink! En ik moet zeggen dat het ook lekker drinkt. Het heeft een uitsparing waardoor morsen bijna niet mogelijk is. Wel zo makkelijk als je kinderen hebt rondlopen die de fles toch ook wel erg interessant vinden. Misschien voor hun ook maar een fles maken dus 🙂

mymepal

Met dank aan Jenny!