mystic 8 ball

Magie blijft toch altijd wel iets bijzonders. Je hebt mensen die erin geloven en andere geloven het totaal niet. Maar dat houdt de lol van dit spel absoluut niet weg. Ben jij op zoek naar een antwoord of heb je een vraag over de toekomst? Vraag het dan aan de mystic 8 Ball.

Glazenbol  

Alles draait een beetje om magie. Je ziet het overal in terug komen. Op tv, in films, verhalen, of op straat. Er zijn veel mensen die bijvoorbeeld beweren dat ze helderziende zijn en jou toekomst kunnen voorspellen. Ze weten het antwoord op al je vragen en problemen. Op tv en vooral in sprookjes zie je vaak de glazenbol terug komen. Het Mystic 8 Ball is daar een beetje op gebaseerd.

 Mystic 8 ball uitproberen

Toen ik de Mystic 8 ball uit mijn tas haalde vroeg ik me als eerste af of het wel echt werkt. Ik haalde de bal uit het doosje om het gelijk uit te proberen. Ik stelde mijn eerste vraag, een vraag die jullie je vast ook wel eens stellen. “Ga ik ooit rijk worden?” Ik schudde heel even met de bal en draaide hem daarna om. Ik kreeg toen het antwoord “absolutely not ”. Dat was natuurlijk niet het antwoord waar ik echt op hoopte maar het was wel grappig.

magicball

 

Interessant

Ik kreeg al gauw het aandacht van heel het gezin, iedereen wou een vraag stellen aan het magische bal. Eerst mijn broertje die zich net zoals de meeste jongens zich afvraagt of hij ooit in een super dure auto zou rijden. Hij had meer geluk dan mij want de bal antwoorden met “absolutely”. Mijn tante vroeg zich af of ze ooit zal trouwen, de bal antwoorden met “looks good to me”ook zij was helemaal blij met het antwoord. Zo ging de bal bij iedereen langs en het geeft veel verschillende antwoorden.

magicball1

Leuk spel

Het leuke aan dit spel is dat je het overal kan spelen en iedereen kan meedoen. Er zijn geen regels en het kan op elk moment. Het is vooral leuk als je even niks te doen heb op kantoor of in de pauze. Maar we moeten niet vergeten dat de bal niet echt magisch is. 🙂

magicball2