in ,

Review: Night Stars Landscaping Lights

In de zomer lekker buiten zitten tot in de late uurtjes of in de winter tijdens de winter bbq. Licht in de tuin is gezellig, het maakt jouw tuin sfeervol en compleet. En jouw feestdag ook, bijvoorbeeld met kerst. Maar al die snoeren en dat gedoe, dat maakt het vaak niet zo makkelijk. Tenzij je voor de Laser Light Night Stars gaat. Ken jij deze al? Wij vertellen je er graag meer over!

Night Stars Landscaping Lights

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van de Night Stars Landscaping Lights gehoord, totdat wij het uit mochten testen. Voordat wij er mee aan de slag gingen, hebben we eerst even op YouTube gekeken wat het nu precies is. Je vindt veel filmpjes van de Night Stars, een mooie laser projectorlamp om kleur te geven, aan eigenlijk van alles. In de tuin, in het huis, de dansvloer of bij het zwembad. Er van uitgaande dat je een mooi zwembad in de tuin hebt. 🙂

Het installeren

Natuurlijk willen wij wel eens weten of dit klopt! Samen met zijn zoontjes ga ik aan de slag om de Night Stars Landscaping Lights te installeren, bij mijn ouders in de tuin. Mijn moeder is gek op kerst en ik wil haar verrassen; laten zien hoe makkelijk ze eindelijk vrolijke kerstlichtjes in de tuin kan hebben. Mijn vader vind het namelijk eigenlijk maar onzin en vooral veel gedoe om die lichtjes in de tuin te doen.

De verpakking is duidelijk en bevat een lamp, een steker om hem in de tuin te zetten en een stekker. Hoe moeilijk kan het zijn? Inderdaad niet en dan binnen 5 minuten hebben wij de lamp aan! Overdag kunnen wij helaas niet testen hoe de lampjes werken, daar is het te licht voor. Dus helaas voor de kids, ze zullen moeten wachten tot het weer vroeg donker is.

review-landscape-lights

En nu testen

Gelukkig mogen wij wel wakker blijven tot het licht is en als het schemerig is dan zetten wij hem gelijk aan. En het resultaat, leuk! Het tuinhuisje is vrij klein, waardoor de stippen dichtbij elkaar zitten. Als het oppervlak groter is, dan is dit natuurlijk meer verspreid. Het aansluiten ging dus heel eenvoudig, het bedienen ook. Er zit een kleine afstandsbediening bij, waar je alles makkelijk kunt regelen. Niet alleen het aan en uitzetten van de lamp, maar ook de kleuren en of de lampjes knipperen of niet. Er zit zelfs een timer op, zodat hij bijvoorbeeld na 3 uur automatisch uitgaat. Handig, want zo staat de lamp niet de hele nacht aan.
Wij zijn positief verrast; wat een leuk resultaat. Dit gaan wij vaker gebruiken. Nou ja, dat was de bedoeling want inmiddels heeft mij moeder laten weten dat hij wel heel leuk staat in haar tuin hihi. Een mooi cadeautje van ons aan haar dus. En als we hem wel even willen lenen, omdat wij bijvoorbeeld een feestje hebben, dan is het geen probleem. Je trekt de stekker eruit en verplaats hem naar waar je maar wilt. Wij hebben ieder jaar een groot Halloweenfeest; dan willen wij hem zeker gebruiken!

Goed te weten

Nog even goed om te weten:

  • Je kunt de Night Stars Landscaping Lights zowel binnen als buiten gebruiken
  • Hij kan dus ook tegen water, ideaal tijdens de herfst en winter.
  • Eenvoudig te monteren en plaatsen.
  • Ideaal bij feestje, kerst, zwembad, dansvloer, bomen mogelijkheden te over. Leuk voor de feestdagen als kerstverlichting en spannend met Halloween!
  • Hij heeft een groot bereik; je verlicht jouw hele huis ermee.
  • Je bestelt hem trouwens heel eenvoudig online, bijvoorbeeld via Van Televisie

What do you think?

Review: vriendenboekje Woezel en Pip

Boete voor een kado