Als je samen gaat wonen, dan is het soms een uitdaging om jullie voorkeuren in één interieurdesign te proppen. Jij houdt van kleur, hij is meer van het industriële, strakke design. Jij wilt sierkussentje, hij vindt het maar prul. Over één ding worden jullie het zeker eens en dat is deze Panda Bowl

Niet alleen is het een schatje om naar te kijken, het is ook een handige schaal om in huis te hebben. De panda bowl van Megagadgets zat in mijn goodiebag van de bloggersdag.

De goodiebag

Een grote schaal (19x9x23cm) in een goodiebag; dat zag er veelbelovend uit. De doos kreeg ik er later bij, aangezien er nog meer producten in mijn goodiebag zaten. De doos alleen al is bijna om op te eten. De schaal staat afgebeeld in een groene omgeving, want ja, panda’s leven nu eenmaal in de bergen tussen het bamboe.

Favoriete schaal

Iedere keer als ik een schaal pak, dan neig ik om de panda bowl te pakken. Ook al wil ik een dipsausje maken. Voor mezelf, niet voor een heel dorp. De panda bowl is gemaakt van plastic en daardoor fijn in omgang. Voor een etentje kon ik het niet laten om het op tafel te zetten. De gasten waren ook blij verrast. Totdat iemand opmerkte: “Goh, wat een leuk konijn!” Het is toch echt een panda.. Als je iets wilt opwarmen is dat ook mogelijk, de schaal is namelijk magnetron vriendelijk.

pandabowl2

Voor salades en koude pasta

De ultieme schaal voor een lekkere salade of een koud pastagerecht. Zelf heb ik er een gloeiend hete pasta ingedaan, maar ook dat werkte prima. Al zou ik het niet aanraden, aangezien de panda bowl van plastic gemaakt is. De saladeschaal heeft twee schattige panda oortjes als handvat en komt niet alleen als schaal, je krijgt er ook nog twee bamboo-style opscheplepels bij!