in

Review: Philips Hue Go

Gadgets; ik ben er gek op! Vooral gadgets waarbij je je afvraagt wat het eigenlijk is en dat het dan heel handig blijkt te zijn. Bof ik dus even dat ik een review over de Philips Hue Go mag schrijven. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees snel verder!

Philips Hue Go

Ken jij de Philips Hue Go al? De doos ziet er echt superstrak en mooi uit; het moet wel een mooi product zijn! Ik vind het altijd grappig om onze fans een beetje nieuwsgierig te maken en ik was wel benieuwd wat men dacht dat het was. Grappig om de reacties te zien; de meesten hebben echt geen idee. En ik eigenlijk ook niet, behalve dat ik de productnaam weet en weet dat het een ‘lamp’ is. Daarom besluit ik een beetje vals te spelen en neem een kijkje op de website van Beaumotica voor het productfilmpje; wat is de Philips Hue Go eigenlijk? Als snel zie ik dat je dit mooie apparaatje echt geen ‘lamp’ mag noemen, het is zoveel meer!

Mooie kleuren

De Philips Hue Go is de eerste draagbare lamp uit de Hue-familie. Om eerlijk te zijn had ik ook nog nooit van de Philips Hue gehoord, maar dat is een slimme lampenserie waar je echt van alles mee kan doen. Met de Go dus ook, hij is zo groot als een kom, je kunt hem met een hand vasthouden. En als je hem aanzet dan komt er heerlijk licht uit! In verschillende kleuren, dus je kunt het licht naar jouw stemming aanpassen. Dat gaat heel eenvoudig met de knop aan de onderkant van de lamp. Hij kan een wat feller licht geven als je dat nodig hebt, subtiel licht als nachtlampje of juist ondersteunend licht bij een romantische of spannende film.

Overal te gebruiken

Natuurlijk is er ook een zwoele kleur; heerlijk voor een zwoele zomeravond in de tuin, want je neemt de Hue Go ook heel eenvoudig mee naar buiten. De lamp is namelijk draadloos, opgeladen gaat hij zo’n drie uur mee. Daarna kun je hem weer eenvoudig opladen met een netsnoer, hetzelfde netsnoer dat je gebruikt als je hem een vast plekje in je huis geeft. Ik denk alleen dat hij meestal geen vaste plek in het huis krijgt; daarvoor kun je er gewoon te veel mee. Ik heb hem al een paar keer gebruikt als extra lampje bij mijn laptop en mijn zoontjes willen hem als ze naar bed gaan, “om met een mooie kleur in slaap te vallen”. Geen probleem; als ze slapen dan pak ik hem gewoon en zet hem op mijn eigen nachtkastje. Op vakantie is het ook een hele handige lamp, of je nu in een huisje bent of op de camping staat.

review-philips-huego

Smart lamp

De  Philips Hue Go is een smart lamp die standaard al leuke opties heeft, maar als je een bridge hebt, dan wordt hij nog completer. Dan kun je via een app namelijk de kleuren aanpassen. Ook kun je andere lampen op de bridge aansluiten, waardoor je een heel compleet effect hebt. Dan kun je kiezen uit een van de 16 miljoen kleuren (écht!), alarmen en meldingen zetten, de mogelijkheden zijn eindeloos. En ik denk er heel hard over na om ook voor de bridge te gaan; dat maakt het wel compleet.

Mijn conclusie; het is geen goedkope lamp, maar wat kun je er veel mee! Ben je dus op zoek naar een echt mooi cadeau voor vrienden die net verhuisd zijn en nog wel wat licht in huis kunnen gebruiken; gewoon doen. Natuurlijk kun je het ook cadeau geven met een aantal vrienden, om de kosten wat te drukken.
Oh en het is ook een heel mooi cadeau voor in jouw eigen huis. Ik ben er helemaal blij mee!

What do you think?

Review: Plasmacar

Feest: 10 jaar YourSurprise