photobooth

Hou jij ook zo van foto’s maken? Samen met je beste vrienden, familie of je goeie collega’s? Maak het nu dan nog leuker met de photo booth van ditverzinjeniet.nl! Je kunt hiermee namelijk de grappigste en leukste foto’s maken om nooit meer te vergeten. Zet de bijbehorende brillen, hoodjes, baarden en lippen in elkaar. Daarna kan je meteen  beginnen met leuke foto’s maken. Hierbij onze review Photo booth!

Het inhoud

Het doosje ziet er al heel leuk en gezellig. Je ziet een groepje mensen achter een kartonnen goudkleurige omlijsting, met de gekke gezichten uit het doosjes. Het is bijna onmogelijk om nog even te wachten voordat je ermee begint. Ik maakte het meteen open om te kijken wat erin zit. Wat als eerste opvalt is natuurlijk de grote omlijsting, er passen ongeveer 5 mensen achter. Daarna haalde ik een plastic verpakking eruit. Hierin zaten de kartonnen foto props en de stokjes.

photobooth crops

Aan de slag

Nu is het tijd om echt aan de slag te gaan. Er zijn twee verschillende stokjes. Het ene soort is volledig witte en het andere is wit met een grijze achterkant. Aan het stokje met een grijze achterkant, zit een plakkertje, Hiermee plakte ik de stokjes vast aan de props. Het gaat heel simpel en snel dat vond ik erg fijn. Even de groep bij elkaar roepen en natuurlijk de leukste props uitzoeken. Nu kunnen we beginnen met foto’s maken.

Foto’s 

We besloten om de foto’s buiten te maken voor een leuke achtergrond. Samen liepen we naar het dichtstbijzijnde parkje bij ons in de buurt. Er waren daar veel kinderen aan het spelen. Toen we de grote frame te voorschijn haalde rende ze allemaal naar ons toe, ze keken er vol bewondering naar. Dat was wel even grappig om te zien. “Zouden jullie alsjeblieft een stukje naar achter kunnen gaan” vroegen we. Ze stonden namelijk zelfs op de achtergrond van onze foto’s! Na een aantal minuten poseren, lachen en gekke bekken trekken hadden we veel foto’s gemaakt. Ondertussen hadden we ook wat grappige filmpjes gemaakt met de props. We hebben veel plezier gehad. Met een creatieve denkwijze kan je leuke foto’s maken. Het is ook geschikt om te gebruiken bij feestjes. Toen we terug keken naar de foto’s moesten we erg lachen om onszelf.

photobooth2

Nog een keer

Het kan natuurlijk alleen maar leuker. Met de verschillende props kan je veel nieuwe combinaties maken. Hierdoor is het mogelijk om de photo booth vaker te gebruiken, dit doen we zeker nog een keer. Ik raad het jou aan om het ook te proberen.