in , , , ,

Review: plastic vaas

Je krijgt een bosje bloemen: altijd leuk, toch? Ja, behalve als je geen vaas bij de hand hebt. Je staat ongemakkelijk met de bloemen in je hand of je legt ze ergens neer. Nee, die zien er naar een paar uurtjes zonder water niet meer zo fraai uit. Voor iedereen die wel eens tegen dit probleem aanloopt, biedt het volgende product een uitkomst: de plastic vaas van TrendyCadeauShop.nl.

Plastic Fantastic

Dit handige product is er om al jouw problemen rondom uitgedroogde bloemen, kapotte vazen en gebrek aan opbergruimte op te lossen. Een plastic vaas, die zo dun is als papier en zo stevig is als beton. (Oke, dat is misschien wat overdreven.) Deze vaas heeft mij tijdens het uittesten versteld doen staan!

Je krijgt deze vaas gratis(!) bij een bestelling in de winkel van TrendyCadeauShop.nl

Toen ik dit cadeautje in mijn goodiebag vond, had ik nooit verwacht dat het echt als vaas kon fungeren. Een plat stuk plastic met een leuk printje, meer zag ik er niet in. Totdat ik de beschrijving las en erachter kwam dat het product als vaas bedoeld was. Dat zullen we nog wel eens zien, dacht ik!

plasticvaas1

Stap voor stap

Om dit plastic om te toveren naar een echte vaas, zijn er een aantal stappen te doorlopen. Nadat je het plastic uit de verpakking hebt gehaald begint er een kleine zoektocht. Je moet namelijk de opening van de vaas zien te vinden. Hoe plat dit plastic er ook uitziet, het is écht een vaas. Daar kwam ik achter nadat ik hem vulde met water. Het plastic zet meteen uit en vormt zichzelf tot een mooie vaas. Dat de vaas zo stevig is had ik nooit verwacht. Zelfs met een grote bloem erin bleef hij staan!

Beoordeling

Ik ben super enthousiast geworden over dit leuke hebbeding. Niets is wat het lijkt en dat maakt deze vaas perfect als leuke verrassing. Ik heb een aantal voordelen van de vaas op een rijtje gezet:

  • Blij verrast en daarom super leuk als cadeautje.
  • De vaas neemt vrijwel geen plek in beslag. Prima om te bewaren in bijvoorbeeld de keukenla! Ook na gebruik wordt de vaas weer zo plat als papier. Op deze manier houdt jij een plank in de kelder of een hele keukenkast vrij.
  • Een vrolijk printje.
  • Geen risico op glasscherven en schade.
  • Je krijgt deze vaas gratis(!) bij een bestelling in de winkel van TrendyCadeauShop.nl

plasticvaas2

What do you think?

Mommy survival kit: stel het zelf samen

Review: Gepersonaliseerde draagtassen