Mijn zoontjes Alec en Ryan zijn nog maar klein, maar al echte Disney-fans. Alec zijn grootste knuffelheld is Mickey Mouse en verder vindt hij Woody en Buzz van Toy Story helemaal geweldig.  Ryan is helemaal weg van Teigetje, hij springt de hele dag in het rond met zijn knuffel. 

Verkleden

Een tijdje geleden waren we in Disneyland Parijs, waar ze natuurlijk hele mooie prinsessenjurken hebben, maar ook mooie verkleedpakken voor jongens. Maar ja, laten we eerlijk zijn: die zijn best duur en ik wist eigenlijk helemaal niet of Alec en Ryan dat wel leuk zou vinden. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik Playama tegenkwam; wat een leuke pyjama’s en badjassen! Dit zijn namelijk geen gewone pyjama’s: het is bijna complete verkleedkleding. Het enige verschil tussen de Playama’s en verkleedkleding is dat als je kindjes zich niet willen verkleden, ze dan in ieder geval een hele mooie pyjama hebben!

teigetje-woody

Onze eigen Woody en Teigetje

Alec heb ik een tijdje geleden verrast met de Playama pyjama van Toy Story’s Woody. De hele Playama-beleving begint al met het uitpakken van de pyjama. De Playama zit in een hele mooie verpakking: een Toy Story boek (tenminste, een omslag hiervan). De pyjama bestaat uit een mooi shirtje, compleet met een riem die net echt is, maar er in werkelijkheid op is gedrukt. Door het relief lijkt hij net echt. De pyjamabroek van deze Playama pyjama heeft een soort laarzen; net als cowboy Woody. En om het helemaal af te maken zit er ook nog een stoffen cowboyhoed bij! En Ryan heeft een hele mooie badjas van Teigetje gekregen, met een lekker warme capuchon. Ook hij is er helemaal blij mee; wat is het een mooi stel samen.

playama2

Mooie kwaliteit pyjama

Alec is gek op zijn pyjama en heeft hem het liefst de hele dag aan! Hij is dan ook al erg vaak gewassen en het blijft gewoon een mooie pyjama. Hij voelt zich echt cowboy Woody, heerlijk om te zien!   De badjas van Ryan wordt natuurlijk minder gewassen, maar ook hij heeft hem het liefst de hele dag aan. Playama heeft trouwens nog meer leuke pyjama’s; voor baby’s en voor kinderen. Voor baby’s zijn er schattige outfitjes zoals die van een draakje, Bumba, een piraatje, een prinsesje en Mickey of Minnie Mouse. Voor de grotere kinderen (vanaf maat 98-104) zijn er pyjama’s van Cars, Sneeuwitje, Doornroosje, Mega Mindy en natuurlijk Woody en Buzz van Toy Story.

P.S. De hoed van Alec hoort niet bij het setje, maar dat maakt het helemaal af!

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!