in , ,

Review: PlusPlus mini

Sinterklaas staat nu echt bijna voor de deur; tijd om op zoek te gaan naar de leukste sinterklaascadeaus! En boffen mijn kids even dat ze een heel leuk sinterklaascadeau uit mogen testen… namelijk Plus-Plus mini! Benieuwd naar onze ervaringen?

Wat is Plus-Plus mini?

Ken je PlusPlus mini al? De naam zegt het eigenlijl al, het zijn allemaal plusje (+ dus) van stevig. onbreekbaar en onbuigbaar plastic. En hier kun je geweldige dingen mee bouwen! Platte dingen of 3d dingen, net zo moeilijk of makkelijk als je het zelf wilt. Dat willen we wel eens testen natuurlijk.

Bouwen!

Wij hebben een 3 in 1 setje gekregen; Plus-Plus Mini 220 Neon 3 in 1 pakket om precies te zijn. Het pakketje wat wij kregen was ingepakt; dat is altijd een succes! De kids maken het vol verwachting open, ik had natuurlijk niet gezegd wat er in zat 🙂 De oudste, van 5, kent het blijkbaar al, want hij reageert enthousiast “Plus-Plus”. De doos moet snel open gemaakt worden; hij gaat bouwen! De jongste, van 3, kent het blijkbaar niet, maar reageert minstens net zo enthousiast. De doos en de inhoud zien er ook uitnodigend uit; met een duidelijke beschrijving van hoe je 3 dingen kunt maken. Vandaar dat het een 3 in 1 pakket is!

Makkelijk meenemen en opbergen

De heren gaan dus enthousiast aan het werk. Ryan, van 3, vindt het leuk, maar nog wel moeilijk. Hij maakt dus iets ‘makkelijks’, een slang! De pret is er niet minder om, hij is enthousiast bezig. Het werd aanstekelijk; want ook Alec begint eerst met een slang en ze kijken wie de langst slang kan maken. Met dit setje kunnen er dus makkelijk 2 kinderen iets maken; al zal het niet te uitgebreid moeten zijn.

Een weekje later gaan we een weekendje weg en wat moet er mee? Natuurlijk, de Plus-Plus! Een prima keuze van de heren, want het is makkelijk om mee te nemen. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet zo heel erg als je er een kwijt raakt. Je kunt namelijk diverse setjes kopen met extra ‘Plusjes’, van kleine verpakkingen tot grote verpakkingen! Ook handig voor de feestdagen dus, de Plus-Plus Mini 100 Basic is een leuk schoenkado’tje!

Ze moeten nog wel wat oefenen om wat moeilijkere dingen te maken; maar dat houd de uitdaging er juist in. Op de website van Plus-Plus Mini zie je geweldige voorbeelden van wat je er mee kunt doen. Wat ons betreft is de Plus-Plus Mini een echte aanrader!

review-plus-plus
Ryan maakt vooral mooie slangen en geniet!

review-plus-plus2
Alec maakt een stoel en een poppetje, met fantasie 😉

What do you think?

Koekjes & brownies voor het goede doel!

De verlanglijst: mijn diepste wensen…