in ,

Review: PrintCandy Wallprints

Tijdens de bloggersdag van eenkadovoor hebben we met onze bloggers er een hele gezellige dag van gemaakt. We zijn de competitie aangegaan met glowgolfen, hebben lekker geluncht en tenslotte gebrainstormd. Aan het einde van de bloggersdag kregen we een goodiebag vol met leuke producten zoals een code van PrintCandy.nl waarmee je wallprints kan bestellen.

Wallprints

Met de gekregen code van PrintCandy heb ik drie wallprints kunnen bestellen. Wallprints zijn kleine posters. Ik koop graag cadeaus voor anderen dus ik heb twee van de wallprints aan mijn neefje Floris gegeven en de andere aan zijn ouders, mijn zus en zwager. Ik vind de stijl en de kleuren van de wallprints van PrintCandy goed passen bij de inrichting van het huis van mijn zus.

Hoe werkt het?

Op PrintCandy.nl heb je genoeg keuze uit leuke wallprints. Dit zijn wallprints met afbeelding en tekst of alleen afbeeldingen zonder tekst. Als eerst kies je het ontwerp wat je leuk vindt, daarna kies je het formaat. Je hebt keuze uit 4 verschillende formaten. Daarna kan je de kleur van de achtergrond en van de afbeelding aanpassen. Op veel wallprints staat al een tekst die je kan gebruiken, maar dit kan je ook veranderen. Je kan je eigen quote er in toevoegen, je naam of een andere leuke tekst. Als je de tekst hebt gekozen kan je de lettertype en kleur ook nog aanpassen. Als je tevreden bent over het resultaat kan je jouw gegevens invullen en de wallprint bestellen.

printcandy1

Bij alle drie de wallprints heb ik gekozen voor de kleur blauw omdat deze kleur bij de inrichting van de slaapkamer van mijn neefje en zus en zwager past. Op de kleinste wallprint is de letter ‘F’ te zien van Floris met daaronder zijn volledige naam en geboortedatum. Voor de andere wallprint voor mijn neefje heb ik gekozen voor een moederbeer met haar jong, hierboven heb ik een gedichtje geplaatst die ik vind passen bij mijn neefje. Op de wallprint voor mijn zus en zwager zijn namen te zien van bekende koppels als ‘Adam & Eva’ en ‘Barbie & Ken’, tussen deze namen zijn de namen van mijn zus en zwager te zien. Ze waren erg verrast toen ik deze wallprints als cadeau aan hun gaf en vinden de stijl van de wallprints erg leuk.

Inlijsten

Je kan de wallprints van PrintCandy aan de muur bevestigen met tape of je lijst ze in en hangt ze aan de muur of zet ze neer. Ik heb ervoor gekozen om de wallprints in te lijsten in fotolijsten met een dunne zilveren rand. Dit zijn fotolijstjes die niet te opvallend zijn waardoor de wallprints er mooi blijven uitspringen. Twee wallprints zijn van het formaat 20×25 en één wallprint van het formaat 15×20. Binnenkort gaat mijn zus ze ophangen aan de muur in mijn neefje zijn slaapkamer en die van hun in hun eigen slaapkamer. Voor nu staan ze nog even in de woonkamer.

printcandy2

Kwaliteit

De wallprints worden geprint op papier dat te vergelijken is met het papier van een kaart. Ook worden de prints van PrintCandy geprint op milieuvriendelijk papier. Het is wit papier waarop de kleuren extra mooi uitkomen. De levertijd is 3 werkdagen. En verzending in Nederland is gratis! Mijn wallprints zijn verzonden in een speciale envelop die de wallprints goed beschermt.

What do you think?

Unexpected Gifts You Never Knew You Could Buy On Amazon (Open list) (5 submissions)

Een momentje voor jou alleen: me-time