Om je leven een stuk eenvoudiger en gezonder te maken, introduceert Rosti Mepal een citruspers met Flow glas. In de ochtend pak je de citruspers en een paar sinaasappelen. Na het persen valt het sap rechtstreeks in een glas. Wij inspecteerden deze Rosti Mepal Citruspers wat verder.

Rosti Mepal citruspers

Drukke ochtenden waarop alles misgaat, als de wekker niet af gaat of als het verkeerde been als eerst uit bed weet te stappen, dan heb je extra vitamientjes nodig. Maar je hebt weinig tijd. En daarom schiet deze citruspers je te hulp.

 mepal2

Hoe ga je te werk?

Persen en meteen drinken, dat is het principe van deze citruspers. Het is makkelijk: je snijdt de sinaasappelen door de helft en perst het oranje fruit in een glas. Door een speciale kunststof antislipring blijft het goed zitten op het plastic Flow glas.

Ja! De pers is verkrijgbaar in de kleuren wit en lime-groen.

Inhoud van het glas

Er gaat ruim 200 ml in het Flow glas. Rosti Mepal belooft: door de handige vorm van de kegel is het persen van citrusvruchten kinderspel; het vruchtvlees en pitjes blijven netjes achter in het opvangbakje. En dat is echt zo! Er komt niets doorheen, het vruchtvlees dat tussen je tanden blijft hangen en de vieze pitjes blijven achter in het bakje, klaar om weggegooid te worden.

mepal4

Opruimen en schoonmaken

Als wij ergens een hekel aan hebben, is het schoonmaken. En zelfs dat is een kinderspel. Gooi het vruchtvlees en de pitjes in de prullenbak en zet het glas, het opvangbakje en de pers in de vaatwasser of was het handmatig af. Door het mooie en strakke design is het ook een optie om de citruspers op het aanrecht te laten. Het mag best gezien worden!

Rosti Mepal

Het bedrijf Rosti Mepal is al 60 jaar een begrip in de sector van duurzame kunststof consumentenproducten met betrekking tot eten en drinken. Met een groot assortiment zoals lunchboxen, schoolbekers, keukenartikelen, kampeer- en kinderserviezen en bewaardozen is de kans aanwezig dat je al eens een product van Rosti Mepal heeft gebruikt. Koop hier je citruspers.

mepal3