Zelfs met de tijd op mijn mobieltje lukt het mij nog steeds de tijd uit het oog te verliezen. Als je net zo vergeetachtig bent als ik, dan is een horloge ook echt een must have! En graag eentje dat een beetje bij mijn kledingstijl past en gemakkelijk om kan.  Nieuwsgierig? Maak kennis met de Slap on Watch. Want met de Slap on Watch heb je je nieuwe klokje in een handomdraai om je pols. En daarom is dit hippe gemakkelijke horloge dé perfecte cadeau voor groot en klein.

Wat krijg je

Een horloge verkrijgbaar in diverse kleuren. Ik heb hem zelf in het fuchsia roze, maar ik vind fuchsia dan ook echt een leuk kleurtje. De horloges hebben een breed bandje waardoor het goed om de pols heen draait. En het meest fijne van alles is dat het rubberen bandjes zijn. Door het rubberen materiaal blijft het horloge goed op zijn plaats zitten. Met andere woorden, het blijft lekker waar ie hoort! Vanwege het materiaal is je Slap on Watch niet stuk te krijgen. Normale bandjes slijten namelijk, gaan stuk of schakels laten los. De Slap on Watch heeft al dat poespas niet en is daarom makkelijk en zeerr gebruikers vriendelijk. Het maakt niet uit hoe druk je bent,  of wat je aan hebt de Slap on Watch is echt een handige, moderne en catchy horloge voor iedereen!

Hoe werkt het

Klap het horloge helemaal uit en plaats het uurwerk precies op je pols. Door het horloge lichtjes op je pols te tikken kan het horloge, als het ware, in één keer om je pols klappen. Als het goed is buigen beiden bandjes dan om je pols. Lukt dit niet in één keer dan is het ook mogelijk de bandjes één voor één om je pols te buigen. Je kunt de bandjes net zo strak om je pols buigen als je zelf wilt. En doordat de bandjes van stevig rubber zijn zullen deze ook nooit knellen, veel te strak zitten of juist afzakken. Het horloge zit precies goed.

Wil je een nieuw bandje? Dan is dat ook mogelijk. Het is namelijk mogelijk het klokje uit het rubberen bandje te halen. Zo kan je het klokje verwisselen en in een ander bandje stoppen. Een kind kan de was doen en je horloge gaat niet stuk!

Resultaat

Kies de perfecte kleur voor jezelf of voor iemand anders uit. Het is een leuk cadeau dat voor iedereen geschikt is. De Slap on Watch past om elke pols, groot of klein, dik of dun. Het is zeer gebruikersvriendelijk (was gebruikers vriendelijk); mijn dochtertje doet het namelijk zelf ook om. En zij is 5!!  Ik zal het voorlopig nog even voor haar bewaren. En met het lekkere weer past het kleurtje perfect. Wil je het neutraal houden dan koop je een witte, of zwarte. En wil je gek doen dan kies je één van de vrolijke kleuren uit. Er is in elk geval voor iedereen wel een kleurtje dat bij hem of haar past. Slap your watch on and GO!

Dus, geef een vrolijk, leuk en uniek cadeau weg. Dé Slap on Watch is een perfect cadeau voor iedereen die graag naar een leuk klokje kijkt. Zoek gauw een leuk kleurtje uit. Welke is jouw favoriet?