in

Review: USB Spotlight

Je kent het vast wel. Je bent de hele dag druk bezig geweest en ondanks je wist dat je iets vergat, kwam je er niet op wat het precies was. Na deze lange dag lig je eindelijk in je bed en dan weet je het weer. Je moest een hele belangrijke mail versturen. Snel pak je je laptop en begin je met typen maar na een aantal woorden krijg je last van traanogen. Het enige licht dat je hebt in je kamer is die van je laptop. Eigenlijk is dit onwijs slecht voor je ogen.. Ik review vandaag een product voor al die mensen die te vaak in het donker op hun laptop zitten! Namelijk de USB Spotlight van Balvi. 

Hoe werkt het?

Het product is vrij simpel in gebruik. Je kan het al van de naam af lezen, het is een USB, wat inhoudt dat je de lamp inplugt in je laptop via de USB-poort. Daarna werkt de lamp precies het zelfde als een normale lamp. Er zit een aan-uitknopje op de USB Spotlight, waardoor je het lampje uit kunt doen wanneer je het niet gebruikt. Ideaal! Pluspunt: je batterij van je laptop wordt gespaard.

stage 092

Mijn mening

Ik herken de situatie dat je ’s avonds iets bent vergeten als geen ander. Vaak genoeg vergeet ik een schoolopdracht of een belangrijke mail te versturen. Daarnaast heb ik vaak in de avond de meeste inspiratie voor mijn artikelen. Deze moet ik dan direct opschrijven anders vergeet ik ze de volgende dag weer. Toen ik zag dat ik dit lampje mocht reviewen, leken mijn problemen als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Voortaan geen last meer van mijn ogen als ik druk bezig was met typen en geen hoofdpijn meer. Ik heb het lampje nu een week lang bijna elke avond gebruikt en wat ben ik er blij mee! Hij geeft voldoende licht en het beïnvloedt de batterijen van je laptop niet. Super handig dus!

PicMonkey Collage

What do you think?

Review: Wallcandy in de woonkamer

Win een kinderfeestje van Unox