Je hebt er vast wel eens over gehoord of er misschien zelfs één gekregen: zo’n mega helium ballon. Vaak te vinden op kermissen of in ziekenhuizen. Toch kan je deze mooie ballonnen ook vanuit je luie stoel kopen én helemaal naar jouw wensen aanpassen. Wie maak jij blij met dit mooie cadeau? Ik mocht dit product reviewen en ik heb er iemand erg blij mee gemaakt!

Greetz.nl

Op Greetz.nl kan je meer dan alleen een kaartje bestellen. Deze leuke ballonnen bijvoorbeeld. In alle soorten en maten zijn ze verkrijgbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om een persoonlijk tintje aan jouw ballon te geven. Voeg bijvoorbeeld een foto van de jarige of een lieve tekst toe. Dat heb ik ook gedaan, met een super mooi resultaat.

In de overvolle goodiebag, die ik op de bloggersdag van Eenkadovoor.nl heb gekregen, vond ik een kaart van Greetz.nl. Met de code in de kaart mocht ik een ballon en een leuk kaartje kopen in de webshop. Met een beetje creativiteit, een hele overzichtelijke website en een aantal aanwijzingen kwam ik tot dit mooie cadeau.

collagedidi2

Bestellen

De gepersonaliseerde ballon heb ik gemaakt voor mijn nichtje, die deze week 1 jaar is geworden. Ik heb een foto van ons tweeën op de ballon laten plaatsen en haar naam erop laten zetten. Een leuk én persoonlijk cadeau. Al denk ik dat haar oudere broer meer plezier aan de ballon gaat beleven, haha. Toen ik klaar was met het bewerken van de ballon en de kaart, kon ik kiezen tussen verschillende bezorgopties. Allereerst kun je kiezen of je het cadeau bij jou thuis wilt laten bezorgen óf direct naar de jarige op te sturen. Ik heb voor dat laatste gekozen, een leuke verrassing denk ik! Vervolgens kan je ook nog zelf de bezorgdag kiezen. Erg handig als je de producten op een speciale dag wilt laten bezorgen. Als je later teruggaat naar je winkelmandje, kan je alles nog eens rustig terugkijken of aanpassen. Ook het betaalproces is erg eenvoudig.

collagedidi1

Didi

Zoals je hierboven kunt zien, wist mijn nichtje niet wat ze zag! Didi keek haar ogen uit. Vooral de achterkant van de ballon, die zilverkleurig én spiegelend is vond ze erg mooi. De ballon was precies als hoe ik me had voorgesteld. De foto van mijn nichtje en mij stond er mooi op en ook de verjaardagskaart is er netjes bij geleverd. Met deze ballonnen en kaartjes die je zelf kunt aanpassen en van tekst kunt voorzien geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau.

Beoordeling

Mijn nichtje is erg blij met de ballon en dat ben ik ook. Vooral de snelle levering (1 werkdag!) en de goede kwaliteit maken Greetz.nl een hele leuke webshop en de producten bijzonder. Ik vind de website erg overzichtelijk, waardoor het voor iedereen mogelijk is om zo’n mooie ballon te maken. Dat de ballon in een super grote doos wordt bezorgd is nog een pluspunt.

Eigenlijk heb ik helemaal niks aan te merken op de webshop, kwaliteit en de service!