in

Review wijnglazen met tekst

Wijnglazen graveren is een uniek cadeau voor bruiloften, verjaardagen, geboortes, als bedankje en de kerst. De feestdagen staan weer voor de deur, dus ik mocht kijken of dit een cadeau is waar je de ontvanger blij mee verrast! Lees je mee met mijn review wijnglazen met tekst?

Twee wijnglazen met tekst

Op de website YourSurprise.nl vind je verschillende cadeaus, waaronder deze witte wijnglazen met tekst. Iedereen geeft wel eens wijnglazen en bijna iedereen heeft wel wijnglazen in zijn kast staan. Maar niet deze. Want bij YourSurprise kan je je eigen tekst erop laten zetten. Zijn die twee wijnglazen toch anders dan die je al hebt.

Aan de slag

Ik ga naar de website en klik de wijnglazen aan. Ze heten ‘witte wijnglazen’, maar laat je niet verwarren door de naam. Het zijn ‘gewoon’ doorzichtige wijnglazen.
Onder een grote groene knop zie ik staan “start hier met personaliseren”. Dus ik ga van start. Mijn pagina schuift naar beneden en ik kan kiezen voor verschillende designs waar ik de tekst in kan schrijven. Ik besluit twee mooie glazen te maken voor mijn man met onze namen erin. Daarom kies ik voor een romantisch design. Dit moet hij toch leuk gaan vinden? Wanneer ik dat heb gedaan, klik ik door om de tekst erin te zetten. Ik kan kiezen uit verschillende lettertypes en ook de grote kan ik aanpassen.  Makkelijk en snel. Aan het einde feliciteert de webshop mij met de glazen. Kijk, dat is nog eens aardig 😉

Chat

Omdat ik een review mag maken heb ik een kortingscode gekregen, maar deze doet het helaas niet. Maar wat zie ik daar in de hoek staan… Ik kan chatten en mijn vraag stellen! Dat is nog eens handig. Ik stel mijn vraag en binnen een paar seconden helpt deze man mij verder. Duidelijk en geduldig. Wat een handige functie! De chat kan je ook gebruiken wanneer je vragen hebt tijdens het maken van je glazen. Snel en handig. Daar hou ik van!

Bij mij thuis

De volgende dag worden de glazen bij mij afgeleverd. Ik pak ze uit, maak de foto’s, drink ervan, was ze af en verstop ze voor mijn man. Hij is over 3 weken jarig, dus dit wordt één van zijn cadeautjes. Het valt mij op dat het een mooi glas is die lekker in de hand ligt. De tekst is in het wit en staat er netjes op. Tijdens de afwas boen ik goed… het is immers niet voor niks een review en ik wil hem goed testen. De tekst blijft erop staan! De glazen kunnen ook in de vaatwasser, maar die heb ik helaas niet. Daar kan ik ze niet op testen, maar de website zegt dat ze vaatwasbestendig zijn.

wijnglazen-tekst

“Die wil ik ook!”

Omdat ik toch wel een soort van reactie van iemand wil, stuur ik de foto’s naar een vriendin van mij. “Die zijn gaaf. Die wil ik ook!” “En dan met de datum van mijn bruiloft erop!” Een mooie herinnering aan een mooie dag vindt zij. Ook mijn buurvrouw is enthousiast en vraagt of je ook foto’s erop kan doen. Dit is helaas nog niet het geval…. maar wie weet. En ook mijn moeder vindt het een erg leuk cadeau. Wanneer ik op de site kijk, zie ik alleen maar positieve reacties en hoge cijfers. Een erg gaaf en uniek cadeau, deze wijnglazen met tekst. Ik weet dan ook zeker dat mijn man dit heel mooi gaat vinden. Wie weet maak ik er ooit eentje met de naam van mijn zoontje erop!

De witte wijnglazen hebben een hoogte van 20,5cm en een inhoud van 41 cl. Alle glazen zijn vaatwasserbestendig waardoor dit cadeau nog jarenlang meegaat. Uiteraard worden de glazen in een mooie cadeauverpakking geleverd zodat je een echt gaaf cadeau geeft! 

What do you think?

5x Onmisbare knaldeals voor december

Voor het eerst weer echt Sinterklaas vieren